Ylös Pan Pacific Lontoon ylellisyydellä

Tänä syyskuussa kaupungin sydämessä lanseerattiin pieni siivu taivasta, joka nosti innovaation ja ylellisyyden ymmärtämisen uusiin korkeuksiin. Valmistaudu näkemään, että rima on korkealla.

Bishopsgatessa, vain muutaman askeleen päässä Liverpool Streetin asemalta sijaitseva Pan Pacific London on luonut oman sisäisen maailmansa. Huolimatta siitä, että sinua ympäröi pelkkä ylellisyys, tämä sijainti on kaikki mitä ikinä haluat ja tarvitset. Ylpeänä One Bishopsgate Plazan maamerkkitornissa sijaitseva hotelli sijaitsee lähellä joitakin tämän kaupungin hienoimmista nähtävyyksistä. Jos olet osittain ostoksilla, vain muutaman minuutin päässä on ikoninen Spitalfields-tori, jossa huippuluokan ja ainutlaatuisen putiikin kohtaavat. Jos etsit jotain hieman kulttuurisempaa, vierailu Barbican-keskuksessa (kiinnostavien keskus) on täydellinen tapa viettää muutama tunti. Ja lopuksi, jos ei kirsikka päällä, kun kyse on sijainnista, olet 10 minuutin kävelymatkan päässä tyylikkäästä Shoreditchin kaupunginosasta, jossa kaikki viimeksi mainitut yhdistetään ja parannellaan.

Hotellin suunnittelu ilmentää koko kokemuksen harvinaisuutta. Vanhan ja uuden lontoolaisen arkkitehtuurin vastakkainasettelua kuvaava Bishopsgate Plaza kiteyttää 43-kerroksisen pronssisen tornin, joka sisältää Pan Pacific Londonin ja yksityiset Sky Residence -huoneistot, mutta myös 144 vuotta vanhan Devonshire Housen, jossa on designliikkeitä, kohderavintola ja nykyaikainen cocktailbaari. Sanomme mukaan Pan Pacific London on todella oma pieni kylänsä. Maisemoitu julkinen aukio yhdistää nämä kaksi kulttuurikeskusta saumattomasti yhteen ja tekee siitä 24h-kohteen tapaamiseen, asumiseen, työskentelyyn ja löytöihin. Viehätyksen lisäämiseksi Pan Pacific London on lemmikkiystävällinen hotelli, joka toivottaa kaikki nelijalkaiset ystävät tervetulleiksi.

Saapumishetkestä lähtien on vaikea olla kunnioittamatta ympäristöäsi. Arvostetun Yabu Pushelberg-kakson suunnittelema on virkistävää nähdä heidän hotellityylinsä, jossa yhdistyvät Kaakkois-Aasialainen eloisuus ja perinteisen brittiläisen muotoilun hienostunut eleganssi. Tila itsessään edustaa ainutlaatuista pyhäkön tunnetta, sisätiloissa neutraali väripaletti, rauhan ja tyyneyden tunne leviää villinä tulena koko rakennukseen.

Pan Pacific London Pool Jack HardyOman sisäisen maailman ja sisäkaupungin pyhäkön luomisen teemana pitäen jokainen hotellin huone on suunniteltu retriitiksi, jolloin voit tuntea, että voit paeta vilkkaasta kaupungista.

Pan Pacific Londonissa on ruokien ja juomien parissa tunnettu ravintola Straits Kitchen, joka esittelee singaporelaista ruokaa. Tämän lisäksi hotellissa on myös Ginger Lily, vilkas cocktailbaari ja The Orchid Lounge, ajattoman tyylikäs olohuone, jossa tarjoillaan Kopi Tiamia, heidän räätälöityä singaporelaista iltapäiväteetä.

HYVINVOINTI

Rauhallinen estetiikka yhdistyy vertaansa vailla olevaan hyvinvointiohjelmaan, joka tarjoaa pääkaupungin innovatiivisimman terveyden ja hyvinvoinnin paratiisi. Kuntoilua, ravintoa, hoitoja ja mindfulnessia yhdistävä hotelli on yksi ensimmäisistä Lontoossa, jossa on vaikuttava 1 083 m²:n kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille omistettu kerros, jossa on 18,5 metrin infinity-allas ja TecnoBody®:n uusimmat laitteet, mukaan lukien D-Wall ja ilmastointikuntosali, mikä tekee siitä yhden teknisesti edistyksellisimmistä tiloista, joita minkä tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan hotellin kuntosalilla on esitelty.

Hotellin infinity-allas on ainutlaatuinen ja erityinen lisäys hyvinvointilattialle sekä tietoisia työpajoja ja kestävää ravintoa. Saatavilla olevat kylpylähoidot täyttävät länsimaisen tieteen ja kliinisen tutkimuksen Kaakkois-Aasian puhtaan kauneuden perinteellä keskittyen tuloshakuisiin rentoutumistekniikoihin, raskaushoitoihin ja henkilökohtaisiin hoitorituaaleihin.

On turvallista sanoa, että Pan Pacific London tarjoaa rauhallisen turvapaikan kaukana kaupungin hälinästä ja kiireisyydestä. Jokainen elementti on huolellisesti muotoiltu ja räätälöity ajatukseen luoda pieni siivu rauhallisuutta ja tarjota jokaiselle vieraalle kokemus, joka pyörii rentoutumisen käsitteen ympärillä.

Varauksia varten käy osoitteessa panpacificlondon.com

Huonehinnat alkaen £325 per yö, vain huone