Yksinmatkailu: 7 parasta matkakohdetta

Etsitkö seuraavaa seikkailuasi? Tästä Baltic Travel Company poimii joitain bucket-listakohteita yksin matkustamiseen


Yksinlennolla on valtavia etuja, kuten vapaus tehdä omat päätöksesi siihen, ettei sinun tarvitse tinkiä matkasuunnitelmastasi, jotta se sopisi kaikkien muiden etujen mukaan. Monet kohteet ovat helpompia kuin muut kuljetusten suhteen ja tarjoavat myös paljon enemmän aktiviteetteja ja seikkailuja suhteellisen turvallisissa ympäristöissä – mikä tekee niistä täydellisen yksinmatkailuun.

Baltic Travel Companyn asiantuntijat ovat koonneet yhteen matkallesi sopivimpia kohteita ympäri maailmaa, jotta voit päättää, minne lähteä tutkimaan yksin.

Yksinmatkailukohteet

Chile

Chile - yksinmatkailu

Chile on yksi Etelä-Amerikan turvallisimmista maista. Siellä on joitain parhaista maisemista sekä herkullisia viinejä ja kulinaarisia kokemuksia. Chileläiset eivät yleensä puhu englantia, joten on suositeltavaa pyyhkiä pölyt pois vanhasta espanjalaisesta muistikirjastasi ennen kuin lähdet seikkailuun – mutta he ovat kaikki erittäin ystävällisiä. Suosittuja paikkoja ovat Patagoniassa sijaitseva Torres del Paine W -vaelluspiiri ja syrjäinen Atacaman autiomaa pohjoisessa.

Japani

Japani - yksinmatkailu

Japani on ihanteellinen paikka yksin matkustamiseen, koska siellä on alhainen rikollisuus ja paikalliset ovat sekä ystävällisiä että kunnioittavia turisteja kohtaan. Liikkuminen on myös helppoa, sillä maassa kulkee nopeita luotijunia, joista voit nauttia ostamalla junalipun. Uppoudu kulttuuriin varaamalla perinteiseen ryokaniin tai majataloon, jossa voit nukkua tatamimatolla ja nauttia tyypillisestä japanilaisesta aamiaisesta.

Australia

Australia - yksin matkustaminen

Australia on aiemmin nimetty maailman turvallisimmaksi maaksi naisille, minkä vuoksi se on niin suosittu yksin matkustavien naismatkustajien keskuudessa. Se on maa, jota kaikki arvostavat – siellä on monia upeita maisemia, jotka vaihtelevat kuuluisasta Sydneyn siluetista eloisaan Great Barrier Reefiin. Siellä on myös kuuluisa retkeilyreitti, jossa voit tavata muita yksin matkustavia.

Kanada

Kanada - yksin matkustaminen

Rikollisuusaste Kanadassa on alhainen ja on laskenut entisestään viimeisen vuosikymmenen aikana, mikä tekee siitä houkuttelevamman yksinmatkailupaikkana. Voit pysäköidä itsesi kosmopoliittiseen kaupunkiin, kuten Vancouveriin tai Montrealiin, saadaksesi keskittyneen näkymän yöelämään tai museoihin, ja kun paikalliset puhuvat englantia, et eksy käännöksissä.

Islanti

Islanti - yksinmatkailu

Matkailijat voivat olla turvassa tällä syrjäisellä saarella, joka tunnetaan vesiputouksista ja tulivuoristomaisemista. Monet islantilaiset puhuvat englantia perusmäärin, joten tämä ei ole vaikeuksia. Maan suurin kaupunki, Reykjavik, on jättiläinen metropoli, mutta se tuntuu suurelta, ystävälliseltä kaupungilta.

Tanska

Tanska - yksin matkustaminen

Tanska on täydellinen paikka yksin matkustavalle. Suurin osa paikallisista puhuu englantia ja auttaa mielellään turisteja löytämään tiensä. Se on listattu joidenkin maailman onnellisimpien ja turvallisimpien maiden listoille asukkaiden elämänlaadun vuoksi. Historian ystävät pitävät viikinkiraunioista ja keskiaikaisista linnoista, joissa kilometrien pituiset pyörätiet, jotka kulkevat eri puolilla maata, pitävät ulkoilmatyypeistä.

Uusi Seelanti

Uusi-Seelanti - yksinmatkailu

Jos rakastat patikointia, laskeutumista ja maastopyöräilyä, Uusi-Seelanti on uusi polkupaikkasi. Sen sanotaan olevan yksi maailman rentouttavimmista paikoista matkustaa, ja maa on täynnä ystävällisiä paikallisia, jotka auttavat mielellään. Voit osallistua moniin seikkailuihin maan upeista kävelyretkistä Cathedral Coven ympärillä melomiseen – jokaiselle löytyy jotakin.


Lisätietoja Baltic Travel Companysta on osoitteessa baltictravelcompany.com

Piditkö tästä? Miksi et tutustu ainutlaatuisiin matkaelämyksiimme lisätäksesi bucket-listaasi.