Voittaa! Yövy Native Banksidessa, Lontoon kotisi poissa kotoa

Absolutely London on tehnyt yhteistyötä luksushuoneistohotellin Native Banksiden kanssa voittaakseen yhden yön yöpymisen yhdessä heidän upeista huoneistoistaan

Native Bankside

Lyömättömällä paikalla sijaitseva Native Bankside on vain kivenheiton päässä joistakin Lontoon suosituimmista kohteista, kuten The Tate Modernista, Borough Marketista ja Shakespeare’s Globe Theatresta, joten se on täydellinen yöpymispaikka kaikille pääkaupungissa vieraileville. Entinen 1700-luvun teevarasto on muutettu upeaksi ja ylelliseksi huoneistohotelliksi, ja se löytyy historiallisesta Bear Gardensista aivan keskellä Banksiden vilkasta kulttuurikeskusta.

Native Bankside

Native Bankside antaa sinun nauttia hotellissa yöpymisen eduista, mutta yksityisen asunnon tilan, joustavuuden ja vapauden ansiosta. Jokaisessa huoneessa on täysin varustettu keittiö sekä pääsy kuntokeskukseen ja ilmainen ruokakomero, joka on täynnä pastaa, pestoa, maitoa, muroja ja paljon muuta, kaikkea mitä saatat tarvita ensimmäisenä yönä. Jokaisessa huoneistossa on ainutlaatuinen taideteos, olohuone, tyylikäs kylpyhuone ja WiFi vakiona, ja ne on suunniteltu tarjoamaan vieraille rento ja kodikas tunnelma.

Native Bankside

Erinomaiset liikenneyhteydet joen, metron ja junan kautta, se on myös ihanteellinen tukikohta tutkimiseen Native Banksiden ystävällisen tiimin avulla. Voit löytää parhaat ruoka-, juoma- ja tutkimuspaikat, mikä varmistaa, että saat kaiken irti pysyä alueella.

Joulun lähestyessä ei ole koskaan ollut parempaa aikaa vierailla Native Banksidessa, sillä pääkaupunki herää eloon joulumarkkinoiden ja juhlavien pop-up-kauppojen myötä Southbankista Leicester Squarelle.

Löydät lisää Native Banksidesta täältä ja pysyt ajan tasalla sijainnista sosiaalisessa mediassa seuraamalla heitä Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa.

Palkintoon sisältyy:

Palkintona on yhden yön majoitus Native Banksidessa Lontoossa.

Kuinka päästä sisään:

Arvonta aukeaa 10. joulukuuta ja sulkeutuu klo 23.59 10 tammikuuta 2019. Voittajiin otetaan yhteyttä ja heille annetaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi klo 23.59 mennessä 13. tammikuuta.