Viikonloppumatka: Westbury, Dublin

Kaupunki

Lyhyen lentomatkan päässä Lontoosta on helppo ymmärtää, miksi Dublin on suosittu kaupunkilomakohde. Kätevästi kulkeva, tarpeeksi kompakti kävellen tutkittavaksi ja rikas historiallinen kaupunki tarjoaa vierailijoilleen runsaasti nähtävyyksiä, kuten kirkkoja, museoita, kukoistavan ravintolaelämän ja yli 1 500 baaria, jotka on pakattu sen kodikkaille kaduille. Riippumatta siitä, haluatko juoda tuopin mustaa tavaraa tai et, Guinness Storehousen kierros on pakollinen. Tämä seitsemänkerroksinen matka alkaa maailman suurimman pintin pohjalta ja päättyy täydellisesti kaadettuun tuoppiin maailmankuulussa kattokerroksen Gravity Barissa. Tutustumme myös Phoenix Parkiin, joka on yksi maailman suurimmista kaupunkipuistoista. Kävelemme Temple Barin alueen läpi löytääksesi upeita pubeja ja elävää musiikkia sekä kurkistamme Dublinin linnaan.

Hotelli

Jos moitteeton palvelu ja sijainti todella lähellä Dublinin keskustaa ovat ykkösprioriteettisi majoituksen suhteen, Westbury Hotel on oikealla paikalla. Tämä Trinity Collegen ja St. Stephen’s Greenin välissä sijaitseva 5 tähden hotelli äänestettiin ykköshotelliksi Irlannissa Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2018 -palkintogaalassa. Aivan vieressä on Grafton Street, joka on arvostettu väristään, katutaiteilijoistaan ​​ja ylellisistä ostoksistaan. Vilkas katuverkosto, joka on täynnä vilkkaita baareja, ravintoloita ja itsenäisiä kauppoja, joka on Dublinin Creative Quarter, on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli on runsas olematta liian ylellinen; helppouden ja epämuodollisuuden tunne saadaan aikaan kerman ja vaaleanharmaan komeiden sävyjen, puisten pylväiden ja leveistä erkkeri-ikkunoista sisään vedettyjen valojen kautta. Huoneet ovat laajoja, ja niissä on Nespresso-kahvinkeitin, Aromatherapy Associates -kylpytuotteet, raikkaat liinavaatteet, ankanuntuvapeitto ja laajakuva-tv.

westburyssa

Ruoka

Westburyn upea galleria – Dublinin laitos sinänsä – tarjoilee yhden dekadenttiimmista iltapäiväteetistä, joita olet pitkään aikaan kokeillut. Aamiainen on aurinkoinen tapaus, joka tarjoillaan Wilden terassilta, viehättävässä tilassa, jossa yhdistyy 1930-luvun eleganssi ja runsaasti vehreyttä. Illallisen aikaan Wilde laittaa perinteisen ruokailun päähänsä menulla, jossa juhlitaan hienoimpia irlantilaisia ​​tuotteita poikkeuksellisella perinteisten paikallisten ruokien menulla, joka on sekoitettu lautasilla ympäri maailmaa.

Westbury

The Westburyn hinnat alkavat 260 € bed and breakfastista kahden aikuisen yöpymisen perusteella.
doylecollection.com/the-westbury-hotel

Suunnitteletko matkaa Dubliniin? Lisätietoja kaupungista ja muusta Irlannista on osoitteessa turismiireland.com