Viikonloppumatka: Coworth Park, Ascot

Ehdottomasti Lontoo vierailee Coworth Parkissa, ylellisessä kartanossa idyllisellä alueella


Tekijä: Abbie Schofield

Viikonloppumatka: Coworth Parkin arvostelu

Hotelli

Coworth Park -sviittiTämä silmiinpistävä georgialainen kartano sijaitsee 240 hehtaarin alueella – ajattele kukkivia niittyjä, monimutkaisia ​​ruusutarhoja ja rauhallista järveä. Huolimatta suurenmoisesta historiallisesta ulkokuoresta, sisätilojen sisustus on tyylikäs ja moderni, ja se nyökkää maaseutuympäristöön. Supermukavat sängyt, suuret kupariset kylpyammeet ja pörröiset kylpytakit tekevät siitä selvän, että rentoutuminen on etusijalla Coworth Parkissa. Kartanosta erillään yksityisemmät kaksikerroksiset mökit, joissa maalaismainen viehätys kohtaa rauhallisen ylellisyyden.

Sijainti

Coworth Park Hotel GroundsUnohdat kaupungin stressin heti kun saavut tähän pastoraaliseen paratiisiin. Lyhyen matkan päässä Ascotista sijaitseva Coworth Park on noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, joten se on täydellinen valinta viikonloppumatkalle. Lähistöllä on myös useita upeita puistoja ja puutarhoja, erityisesti Windsor Great Park.

Mitä tehdä

Coworth Park SpaAloita bukolinen retriitti vaeltelemalla alueella (käytä jotakin hotellin kävelykartoista opastuksena) tai lainaa polkupyöriä tutkiaksesi kahdella pyörällä; löydä rauhallinen paikka nauttiaksesi kokin valmistamasta piknik-hallista. Siellä on kaksi poolokenttää, kroketinurmikko ja tenniskentät sekä ratsastus, vaikka se on tällä hetkellä tauolla aloittelijoille Covid-varotoimien vuoksi. Viikonloppuisin voit harjoitella al fresco joogaa Lime Grovessa, ja seikkailunhaluisille hotelli voi järjestää jousiammunta ja savikyyhkysten ammunta. Sadepäivinä voit suunnata paikan päällä olevaan kylpylään uimaan ametistin koristellussa uima-altaassa, jota seuraa rentouttava hieronta. sosiaalisen etäisyyden ohjeiden mukaisesti kaikki kylpyläkäynnit tulee varata etukäteen.

Mitä syödä

Ravintola Coworth ParkKeittiömestari Adam Smith on Michelin-tähdellä palkitun Restaurant Coworth Parkin ruorissa. Tässä kuussa uudelleen avautuvassa ruokasalissa asiakkaat voivat nauttia tyylikkäästä illasta ja maistella hienoja ruokia, jotka on valmistettu kauden brittiläisistä tuotteista. Rennon kokemuksen saamiseksi The Barn on lyhyen golfkärrymatkan päässä päärakennuksesta, ja siellä tarjoillaan lohduttavia – mutta silti herkullisia – brasserie-tyylisiä ruokia, joista on kaunis näköala pihalle. Viikonloppuisin tarjolla on myös klassinen iltapäiväteetarjoilu elävän pianistin seurassa, mikä sopii täydellisesti rentoutumiseen maaseutumatkalla vietetyn päivän jälkeen. Ennen illallista älä unohda suunnata terassille ja siemailla cocktailia samalla kun ihailet upeaa puutarhaa auringonlaskun aikaan.

Huoneet alkaen 400 puntaa per yö sisältäen ALV:n. Coworth Park, Sunningdale, Ascot, SL5 7SE;

dorchestercollection.com/en/ascot/coworth-park


Kuten tämä? Katso lisää viikonloppumatkoja täältä