Uudenvuodenaatto Tokiossa: miksi sinun on varattava

Koe uudenvuodenaatto Tokiossa, kukoistavassa pääkaupungissa, joka on täynnä kulttuuria


Tokio on epäilemättä yksi maailman kiehtovimmista kaupungeista. Se on huipputeknologian innovaatioiden keskus ja modernin julistepääkaupunki, mutta silti se onnistuu säilyttämään perinteisen Japanin sielun. Kaupungilla on maine äärimmäisen mukavana ja äärettömän ylellisenä, mutta samalla sitä pidetään salaperäisenä ja eksoottisena jopa eniten matkustaville ihmisille.

Aloita matkasi vaelluksella Fuji-vuorelle. Japanin korkeimpana vuorena se on maan ikoninen symboli, ja lähes täydellisen muotoista tulivuorta on palvottu pyhänä vuorena vuosia. Kokemus kiipeämisestä varhain ja viereiseltä Mitake-sanin alueelta avautuvat poikkeukselliset näkymät Fuji-sanille tekevät matkasta huipulle täysin kannattavan.

Uudenvuodenaatto Tokiossa

Jos olet itse tunnustautunut shopaholic, Tokiossa on kaikki. Erittäin suositeltava on Ginza, jossa on kaupungin ylellisiä putiikkeja ja arvokkaita tavarataloja, kuten klassinen Mitsukoshi ja avantgarde Dover Street Market Ginza. Koruharakkaille Japanilla on kiehtova perintö helmien viljelyn syntymäpaikkana, kun vuonna 1893 kuuluisan koruyrityksen perustaja Kokichi Mikimoto onnistui ensimmäisen kerran houkuttelemaan puolipallomaisen helmen osterista. Japani on tunnettu Akoya Pearls -helmistä, jonka teki tunnetuksi Marilyn Monroe, jonka ikonisessa ilmeessä oli Mikimoto-kaulakoru.

Kulttuurikorppikotkat ovat innoissaan huomatessaan, että Tokio on täynnä ajattomia taideteoksia. Älä lähde käymättä Huomisen myytti Tara Okamoto, joka on esillä Shibuyan asemalla. Se on kauniisti kummitteleva 30 metriä pitkä taideteos, joka kuvaa Hiroshiman yllä räjähtäneen atomipommin kauhua.

Jos haluat aidon maun japanilaisesta perinnöstä, hanki itsellesi paikka sumopaini-ottelussa. Tokion Rygoku Kokugikan -stadion on sumokulttuurin urheilukeskus Japanissa ja täydellinen paikka todistaa tätä tapahtumaa. Vaikka rakennus ei ole alkuperäinen vuonna 1909 rakennettu rakennus, se on silti arkkitehtonisesti vaikuttava nähtävyys ja tutustumisen arvoinen.

Ilotulitus uudenvuodenaattona Tokiossa

UUDENVUODENAATTO

Tokion uudenvuodenaatto on kuin mikään, jota et ole ennen nähnyt Lontoossa. Täällä juhlat ovat täysin perhekeskeisiä, koska kansalaisille annetaan vapaata matkustaakseen kotikaupunkiinsa, vieraillakseen perheidensä luona ja osallistuakseen laajaan joukkoon perinteisiä tapoja ja rituaaleja.

Ikoninen Palace Hotel on juhlan keskus. Joka vuosi se suunnittelee laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka kutsuvat vieraita ja paikallisia uppoutumaan yhteen maan symbolisimmista ja tunteellisimmista vapaapäivistä kolmen päivän aikana. oshogatsu. Se on täydellinen tilaisuus nauttia paikallisista kulinaarisista tavoista, kuten toshikoshi soba, joka on ”vuoden ylittävien” soba-nuudeleiden syömistä juuri ennen kuin kello lyö puoltayötä. Toinen perinne on rituaali osechi-ryorilaatikko symbolisia ja perinteisiä ruokia, jotka valitaan kulutettaviksi vuoden kolmen ensimmäisen päivän aikana ja joita esittelevät Palacen arvostetut japanilaiset kokit.

Tänä vuodenaikana hotelli järjestää myös erilaisia ​​musiikkiesityksiä. Ehkä nautinnollisin on erillinen ääni koto, perinteinen japanilainen soitin, jota voi kuulla hotellin aulassa koko juhlaviikon ajan. Myöskään ei kannata jättää väliin shishi-mai. Nämä leijonatanssijat piristävät taatusti lomaasi ja ovat ikoninen ominaisuus Japanin uudenvuodenjuhlissa.

Palatsin lähtölaskenta-cocktailbileet tiedetään olevan yksi parhaista paikoista soittaa uutta vuotta. Vieraat pukeutuvat nauttimaan vapaasti virtaavista juomista ja lumoavista live-esityksistä koko illan. Luultavasti yksi matkasi ikimuistoisimmista hetkistä on todistaja hatsuhinode, uudenvuoden ensimmäinen auringonnousu Palace-hotellista. Aurinko laskee urbaania siluettia ja Imperial Gardensin luonnonmaisemaa vasten on lumoava näky. Tämä on yksi lomanviettomahdollisuus, jota et halua missata.

Royal Palace Hotel;  Uudenvuodenaatto Tokiossa

UUDENVUODENPÄIVÄ

Seuraavan päivän juhlat ovat taas, mahtavia. Palatsissa järjestetään Tokion filharmonisen orkesterin isännöimä illallinen, ja hotellin tunnelma ja sisustus ovat upeat.

Siellä vierailla on myös mahdollisuus todistaa hatsugama, vuoden ensimmäinen japanilainen teeseremonia, kaunis tapahtuma, joka järjestetään eri puolilla maata ja jota perinteisesti juhlitaan teemestarien ja heidän oppilaidensa kesken. Itse asiassa se on ainoa kerta, kun mestari palvelee oppilaansa, mikä on käänteinen tavanomaiseen asemaan. Hatsugama on ainutlaatuinen myös juhlatunnelmansa, vierellä tarjottavan erityisen hienon keittiön ja esityspaikkojen alkoviin ripustettujen kaarevien punottujen pajunoksien ansiosta.

Uusi vuosi on upeaa aikaa olla Tokiossa, ja sen näennäisesti rajattomalla valikoimalla juhlia, ostoksia, viihdettä, kulttuuria ja ruokailumahdollisuuksia on enemmän kuin tarpeeksi hampaiden jämähtämiseen. Valmistaudu olemaan todella häikäisevä.


Palace Hotel

Hinnat alkavat noin £ 619 per huone per yö. Esterre on uuden konseptin Alain Ducasse -ravintola, joka avataan hotellissa 1. marraskuuta.
palacehoteltokyo.com