Tutustu Niilijokeen The Original Travelin avulla

Ei ole mitään väärää siinä, että haaveilet seuraavasta seikkailustasi ja alat suunnitella sitä matkaa…


Yksi lomailijoiden mielikuvituksen vuosisatojen ajan valloittanut kohde on Egypti. Vaikka sen kuuma ilmasto houkuttelee auringonpaistetta etsiviä, kukaan ei voi kiistää sen kulttuurisesti rikkaan historian houkuttelevuutta. Muinaisen maailman ainoan jäljellä olevan ihmeen kotipaikka Egypti tarjoaa kerran elämässä mahdollisuuden vierailla yhdessä valaistuneimmista varhaisista sivilisaatioista, joka auttoi rakentamaan maailmaa sellaisena kuin sen nykyään tunnemme.

Original Travelin Niilin jokikokemus tarjoaa sekä ylellisyyttä että kulttuurielämystä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kahdeksan päivän matka sen lähtöpisteestä Luxorista sen läheisyyteen Kairossa sisältää Egyptin historian parhaat puolet ja esittelee lukuisia hyvin säilyneitä monumentteja tältä kultakaudelta.

Travelers Collection

Faustine Poidevin – Alkuperäinen matka.

Vaikka jokainen päivä on erityisesti valittu nauttimaan Egyptin parhaista tarjouksista, kohokohtia ovat vierailut Kuninkaiden ja Kuningattaren kujalle, Karnakin kompleksiin ja lukemattomiin historiallisiin testamentteihin, mukaan lukien Luxorin temppeli, Dendera-temppeli ja Edfun temppeli ja monet muut.

Niilin rannoilla kiertelevien nähtävyyksien lisäksi asiakkaat voivat nauttia ääni- ja valoshowsta, poikkeuksellisesta ruokailusta ja tilaisuudesta spa-hoitoihin äärimmäisen rentoutumiseen. Loman lisävarusteita ovat kalastus Nasser-järvellä, hieroglyfit ja ruoanlaittokurssit sekä muutaman lisäpäivän oleskelu Abu Simbelin temppeleissä.

Travelers Collection

Avenue of Sphinxes Luxorin temppelin vieressä

Steam Ship Sudan antaa matkailijoille mahdollisuuden kokea Egyptin eri tavalla kuin mikään muu. Seuraa maineikkaan Agatha Christien jalanjälkiä, joka ikuisti matkan pysyvästi suositussa Poirot-romaanissaan Kuolema Niilillä. Historiaan täynnä oleva Steam Ship Sudan on jokiristeilyn vanhin höyrylaiva ja viimeinen jäljellä oleva Belle Epoque Niilin risteilyaikakauden jäänne. Ylellisenä turvasatamana laiva säilyttää perintöönsä: oleskelutila, puutyöt, kupari ja huonekalut ovat kaikki aikakauden aitoja käsitöitä.

Höyrylaiva Sudanin majoituksen lisäksi vieraat yöpyvät Egyptin hienoimmissa hotelleissa, The Old Winter Palace & The Old Cataract.

Travelers Collection

Olivier Romano – Alkuperäinen matka

Ilmaston lämpenemisen ja nykyisen pandemian keskellä planeetan hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää. Original Travel on 100 % hiilidioksidipäästöjä vähentävä, mikä takaa mielenrauhan niille, jotka haluavat seikkailla kestävämmällä ja ympäristöystävällisemmällä tavalla.

Viisikymmentä kohdetta (ja lisää!) Original Travel voi tehdä matkakokemuksesta mahdollisimman erityisen räätälöimällä kokemuksen tiukkojen vaatimusten mukaan tinkimättä siitä, mitä etsit lomalla. Teemme tämän tutustumalla sinuun ensin; Asiantuntijasi käyttävät aikaa keskustellakseen juuri siitä, mitä etsit lomaltasi. Seuraavaksi rakennamme sinulle äärimmäisen yksilöllisen matkareitin, jossa valitaan ihanteellinen majoitus, elämykset ja aktiviteetit. Lopuksi lisäämme ne pienet lisät, joilla on suuri ero. nopeasta seurannasta lentoasemalla paikallisten concierge- ja asiantuntijaoppaitamme hyödyntämiseen.

Saat lisätietoja siitä, mitä palkittu Original Travel voi tarjota sinulle, napsauttamalla tätä.

Kuten tämä? Lue lisää matkailuartikkeleita täältä.

Pääkuva: Faustine Poidevin