Superyachtien ylellisen maailman sisällä

Yksikään pyyntö ei ole liian outoa ylellisessä charterissa… Absolutely London tutkii superjahtien uskomatonta maailmaa


Tekijä: Caspar David

Yhden modernin historian vaikeimman vuoden jälkeen on turvallista sanoa, että kaikki ovat valmiita lomalle. West Nautical myy, vuokraa ja hallinnoi luksussuperjahteja pääkonttoristaan ​​Newcastle upon Tynessa, ja matkustusrajoitusten alkaessa helpottaa tiimi tarjoaa jälleen asiakkailleen elinikäisiä matkoja.

Olipa kyseessä rentouttava risteily Yhdistyneen kuningaskunnan ympäri, loma Etelä-Ranskassa, saarihyppely Kreikassa tai matka viehättävälle Amalfin rannikolle Italiassa, West Nautical voi toteuttaa sen. Mitä ikinä lomaltasi tarvitsetkin, kokeneiden luksushuviveneiden vuokrausasiantuntijoiden tiimi tekee unelmalomastasi totta.

Superyacht Merellä”Olemme innoissamme siitä, että matkailu palaa normaaliksi ja voimme jatkaa vieraille heidän unelmiensa loman tarjoamista. Kaikki jahdimme ovat täysin COVID-19-turvallisia, ja niissä on protokollat ​​ja sanitaatiotoimenpiteet, jotta vieraat voivat rentoutua tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä. sanoi Geoff Moore, West Nauticalin toimitusjohtaja.

Yksikään pyyntö ei ole liian outo ylellisessä charterissa, ja uudessa lukituksen jälkeisessä maailmassa yritys odottaa, että monet vieraat tarvitsevat vakavasti lopullista rentoutumista. Ylellinen huvijahti charter tarjoaa vieraille täydellisen tavan tehdä tämä. West Nautical voi jopa auttaa varaamaan yksityisiä suihkukoneita niille, jotka haluavat mahdollisimman paljon yksinäisyyttä.

Superyacht-retkiGeoff selitti: ”Monet ihmiset ovat huolissaan siitä, että turistikohteet ovat tungosta nykyisessä ilmastossa, koska väkijoukkoja on ilmeisesti edelleen pelottava, mutta yksi huviveneloman tärkeimmistä eduista on, että pääset niin lähelle toimintaa kuin tunnet olosi mukavaksi. kanssa. Voit nauttia valituista matkoista maihin suosikkiravintoloissasi, kaupoissasi ja nähtävyyksissäsi ja pysyä eristettynä väkijoukosta ylellisessä majoituksessasi laivalla.

Geoff lisäsi: ”Niille, jotka eivät ole koskaan lomaillut huviveneellä ennen, se saattaa tuntua ylivoimaiselta, mutta West Nautical huolehtii kaikesta, jolloin voit rentoutua samalla kun teemme taustalla kaikki järjestelyt matkan järjestämiseksi.”

Superyachtin ruokapöytäMiksi charter? Superyacht tarjoaa sinulle ja vieraasi yksityisyyden ja eksklusiivisuuden ylellisyyttä. Pääset syrjäisemmille alueille, piilotettuihin poukamiin ja pääset kerran elämässä elämyksiä syrjässä. Sinulla on joustavuus suunnitella oma reittisi ja omaksua spontaanisuus.

Sinulla on oma yksityinen kokki, joka valmistaa uskomattomia ruokia, jotka kaikki on räätälöity ruokailutottumustesi mukaan. Voit aloittaa jokaisen aamun uimalla meressä, jota seuraa herkullinen vastavalmistettu aamiainen. Vietä iltapäivä vesiurheilun parissa tai aurinkoa aurinkoterassilla suosikkijuomasi kädessä. Mikään loma ei ole ylellisempää ja eksklusiivisempaa kuin oma yksityinen jahti ystävien ja perheen kanssa.

Luxury Yacht Experience ChampagneSuperyacht, jotka ovat saatavilla charter-leluille, vaihtelevat kooltaan ja hinnaltaan ja joissa on erilaisia ​​mukavuuksia, ominaisuuksia ja vesiurheiluleluja. Tilausmaksut alkavat 10 000 puntaa viikossa all-inclusive-lomalla kuudelle hengelle ja korotetaan huviveneisiin, joiden vuokraus maksaa yli 1 miljoona puntaa viikossa. Saatavilla on erilaisia ​​jahteja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Kaikilla peruskirjoilla on voimassa olevat peruutuskäytännöt, jotka kieltävät kaikki muutokset COVID-19-rajoituksiin, jotka vaikuttavat peruskirjasi peruutukseen tai uudelleenjärjestelyyn.


Kuten tämä? Katso parhaat Covidin jälkeiset lomakohteet