Suosituimmat matkailutrendit vuodelle 2022

Tässä on vuoden 2020 suosituimmat matkailutrendit Adrianmeren rannikolla purjehtimisesta Osakan läpi ruokailuun

Tekijä: Zoë Delmer – paras

Parhaat tavat matkustaa vuonna 2020

Foodie Tours

Osaka Japan Foodie TourRuokamatkailijana oleminen on loistava tapa matkustaa maassa. On lukemattomia paikkoja uskaltautua Ranskan provinssista, jossa maku ja tuoreus ovat kaikki kaikessa, aina Jerusalemiin, maahan, joka on täynnä loistavia Lähi-idän makuyhdistelmiä ja meheviä lammasruokia.

Missä: Parhaalle ruokamatkalle ei löydy Osakan kaltaista paikkaa. Japanin keittiöksi kutsuttu Osaka on kaupunki, jossa on kaikkea ruokaan liittyvää katuruokakojuista, joista voit poimia herkullisia teriyaki-lohipalasia, korkealuokkaisiin ravintoloihin, jotka ylpeilevät lukuisilla Michelin-tähdillä. Tämä kaupunki juhlii avokätisesti kaikkea ruoasta.

Pysyä: Täydellistä ylellisyyttä varten pysy osoitteessa Conrad. Uusi hotelli, Conrad, sijaitsee pilvenpiirtäjän ylimmissä kerroksissa, mikä tarkoittaa, että asiakkaat saavat upeat panoraamanäkymät koko metropoliin ja sen ulkopuolelle. Huoneet ovat siistejä ja moderneja, ja niissä on tyylikkäät japanilaiset vaikutteet. Hotellissa on ympärivuorokautinen concierge-tiimi, kuntokeskus kylpylällä ja ravintola, joka on saanut ylistäviä arvosteluja. Conrad Osakassa on kaikki mitä tarvitset ruokamatkasi suorittamiseen.

Ekomatkailu

Eco Travel The ShoreEkomatkailusta on tulossa yhä suositumpaa. Ympäristötietoisella lomailijalla on monia vaihtoehtoja tehdä matkastaan ​​kestävämpi, alkaen hiilidioksidia sieppaavien lentolippujen vaihtamisesta vähemmän saastuttavaan junamatkoihin, valittaessa paikkoja lähempänä kotia ja majoittumiseen ympäristöystävällisissä kohteisiin, jotka keskittyvät. kestävästä elämästä.

Missä: Monilla on taipumus unohtaa kaunis saarimme suosiakseen lämpimämpiä ilmastoja, mutta Yhdistynyt kuningaskunta on aliarvostettu. Sekä Skotlannissa että Cornwallissa on paljon tarjottavaa uraauurtavalle matkailijalle. Karujen maisemien, hiekkarantojen ja monimuotoisten kulttuurien ansiosta ne molemmat tarjoavat loistavia vaihtoehtoja niille, jotka kaipaavat sitä poissaolotunnetta pitäen samalla jalkansa tukevasti maassa.

Pysyä: Croft 103 on omistettu ekologiselle elämälle ja kaikkeen kestävään. Se sijaitsee Loch Eriboll -järven reunalla Luoteis-Sunderlandissa, ja sieltä on upeat näkymät Skotlannin monipuoliseen maisemaan. Nykyaikaisesti suunnitellut rakennukset tarjoavat kaikkea sitä ylellisyyttä, jota olemme tottuneet odottamaan nykyajan asumiselta, mutta ilman planeetallemme haitallisia kustannuksia.

Purjehdus

Purjehdus Adrianmeren rannikolla Porto MontenegroViime vuosina Kroatian Adrianmeren rannikko on kokenut melkoisen hetken, ja siellä on keskimäärin 18,5 miljoonaa kävijää vuodessa. Saattaa kuitenkin olla aika tutustua muuhun Adrianmeren rannikkoon välttääksesi turistijoukkoa ja saada ansaitun rauhan kauniilla tyynellä merellä.

Missä: Sekä Montenegrolla että Albanialla on upeat rannikot, jotka muistuttavat muinaista kreikkalaista mytologiaa. Kesäisin lämpötila on usein leuto 27°C ja meri on täydellinen paikka viilentyä. Satamat ovat yleensä vähemmän täynnä kuin Kroatiassa, ja herkullinen Välimeren keittiö on yksi parhaista mitä sinulla on.

Pysyä: Porto Montenegro on ihanteellinen paikka kiinnittymiseen, jos etsit glamouria ja luksusta. Monacoon usein verrattu kaunis satama on täynnä upeita ravintoloita, cocktailbaareja ja designbrändejä. Jos tunnet olosi hieman merisairaaksi, tarjolla on valikoima korkealuokkaisia ​​luksushotelleja, joissa on kauniita terveyskylpylöitä, kuntosaleja ja hemmottelua, joissa voit saada merijalkasi takaisin.

Autiomaa

Omanin matka 2020Kun ajattelet autiomaata, kuvittelet usein ulkomaisen, paahtavan hiekka- ja kivimaiseman. Todellisuudessa kuivien elinympäristöjen maisemassa, kulttuurissa ja erilaisissa eläin- ja kasvilajeissa on kuitenkin valtavasti vaihtelua.

Missä: Oman tarjoaa äärimmäisen aavikon ihmemaan kaikille pelottomille tutkimusmatkailijoille. Muscatin vanhankaupungin lukemattomista arkkitehtonisista tyyleistä ja herkullisista kulinaarisista tarjouksista tutustumisesta syvälle luonnon kauneuden ja villieläinten runsaaseen keitaan sukeltamiseen, Oman on maa, joka kaipaa läpikulkua.

Pysyä: Jos ylellinen rentoutuminen on mielessäsi, Six Senses Zighy Bay on paikka yöpyä. Pohjois-Musandamin niemimaalla sijaitseva lomakeskus on toiselta puolelta rosoisten vuorten välissä ja toiselta puolen rauhallinen hiekkaranta. Etäisellä ja silti helposti saavutettavissa olevalla alueella on paljon aktiviteetteja lomasi aikana, mukaan lukien varjoliito ja laitesukellus.

Pohjoinen Eurooppa

Tanskan pohjois-eurooppamatkailu 2020Pohjois-Euroopalla on paljon tarjottavaa matkailijalle. Tämä alue tarjoaa vaikuttavat maisemat kauniilla taivailla ja mielenkiintoisilla maantieteellisillä muodostelmilla, joten se ei ole vain ihanteellinen pakopaikka luonnonystäville, vaan kaupungit ovat uskomattomia arkkitehtuurin, muotoilun ja kulttuurin solmukohtia.

Missä: Tanska on rikas historiansa, kuuluisa rakkautensa kulttuuriin ja ympäristötietoinen elämäntapansa ansiosta täydellinen paikka paeta hyvän olon tauolle. Sekä Kööpenhamina että sitä ympäröivät maaseutualueet tarjoavat matkailijalle paljon tekemistä luonnonkauniista vaellusreiteistä designnäyttelyihin.

Pysyä: Huhtikuussa 2020 avautuva Villa Copenhagen on muuttanut kaupungin sata vuotta vanhan postitoimiston tyylikkääksi, eteenpäin suuntautuvaksi ekohotelliksi. Pääkaupungin keskustassa sijaitsevassa hotellissa on 390 huonetta ja runsas valikoima mukavuuksia, kuten lämmitetty ulkouima-allas, sauna, 24h-kuntosali ja katolla sijaitseva kaupunkipuutarha – yksi harvoista kaupunkien viheralueista Kööpenhaminassa.

Kuten tämä? Katso 7 parasta kohdetta yksin matkustamiseen