Storrs Hall on hääpaikka, jossa on kaikki – ehdottomasti Lontoo

Storrs Hall on kaunis ja ainutlaatuinen hääpaikka – luultavasti yksi Lake Districtin, ellei koko Iso-Britannian, upeimmista.


On harvinaisempaa kuin uskotkaan löytää niin silmiinpistävän elegantti rakennus, jossa on yksityinen ja rauhallinen järven julkisivu Järvi-alueelta. Rakennettu vuonna 1797 Yorkshiren herrasmiehelle vaihtoehtona lomalle Sveitsin järvillä, hän valitsi parhaan sijainnin Windermere-järvellä. Grade II* suojeltu rakennus on kääritty 17 hehtaarin tontille, ja sieltä on kilometrejä avautuvista näkymistä sekä pohjoiseen että etelään.

Storrs Hall - Grounds

Tatler arvosti hänen sijaintinsa yhtä lailla, ja hän arvioi sen yhdeksi 101 parhaan hotellin joukossa vuonna 2022. Sunday Times listasi sen yhdeksi 80 parhaan brittiläisen hotellin joukkoon vuonna 2021. Se toimii edelleen taikuutensa mukaan. Kun sinulla on kolme upeaa aikakauden huonetta, jotka on lisensoitu seremoniaasi varten, ja kolme ulkotilaa, sinulla on valinnanvaraa – olitpa sitten vain kaksi tai kaikki ystäväsi ja perheesi käyttävät Exclusive-käyttöä.

Vuonna 2022 äskettäin lisensoitu Boathouse Terrace on ainutlaatuinen ”Just for Two” -paikka, jossa epätavallisen suuri terassi, jossa on poreallas, istuinalue, takka ja liljalampi, reunustavat järveä; josta on upeat näkymät pohjoiseen ylös Windermerestä Keskivuorille. Boathousen sisustuksen ylellisyys sopii hääyösi sijaintiin.

Se vaatii avainkoodin yksityiselle alueelle ja yksityiselle pysäköintialueelle, joten se on todella jotain erityistä ja erittäin eksklusiivista.

Puutarhapaviljonki, joka on valmistettu pitsistä koristeellisesta rautatyöstä, on romanttisen kaunis, ja järven takana on valokuvauksellinen paikka lupauksillesi. Se on myös paras paikka auringonlaskuehdotuksille. Vuonna 2022 seremonioita varten myönnetty uusi South Lawn, hotellin terassien ja järvenrannan välissä, metsät molemmin puolin takaavat yksityisyyden. Ravintola, viherhuone ja sali on näkymätön. Exclusive Use maksimi vieraiden määrä on 60-80, puhu meille mahdollisuudesta teltta etelän nurmikolla.

Storrs Hall - GroundsStorrsilla on erittäin persoonallinen baari – The Tower Bar, joka on hankittu itse Blackpool Towerista, pala korkeaa Victorianaa rikkaalla puulla ja lasimaalauksilla, lisää juhliisi uuden ulottuvuuden. Pääkokkimme ja tiimimme suunnittelevat menut täysin sinun makusi mukaan – kerro meille unelmistasi. Se on sinun suuri päiväsi.

VenevajaRavintolan sisustus

Storrs Hallin hääpaikka on helposti saavutettavissa, sillä se on 30 minuutin päässä M6-tien risteyksestä 36, kaksi mailia etelään Bownessista Windermeressä – Windermere Lake Cruisesin kotipaikkana. tarjoa yksityinen järvikierros suoraan laituriltamme vieraidesi viihdettä varten. Meillä on laaja yksityinen pysäköintialue, kahdeksan VendElectric EV -latauspistettä ja helikopterilasku on käytettävissä etelänurmikolle.


Häät tiedustelut soita 015394 47111, sähköposti [email protected] tai käy osoitteessa storrshall.com.