Parhaat hotellit, joista on näkymä revontuleille

Mistä löytää huoneen, josta on näkymä revontuleille


Tekijä: Eve Herbert

Vaikka loma napapiirin pohjoispuolella tarjoaa joukon uskomattomia elämyksiä, on mahdollista, että yksi tärkeimmistä syistäsi vierailla on revontulien merkitseminen bucket-listaltasi. Aurora Zone tarjoaa monia tapoja etsiä revontulia öisistä moottorikelkkasafareista ja huskyvaljakoista pororekiajeluihin ja murtomaahiihtoon. Yksi heidän suosikkitrendeistään on kuitenkin Aurora-majoituksen innovaatio, jonka avulla voit katsoa ylös musteen yötaivaalle ja katsella revontulien hohtavan tanssia mukavasti sängyltäsi tai sohvaltasi.

Aurora Zone tarjoaa ikimuistoisia, luovia ja ylellisiä huoneita, joista on upeat näkymät yhdestä unohtumattomasta yöstä tässä erikoismajoituksessa aina lomasi jokaisen yön viettämiseen taivaassa sängyssä ollessasi.

Levi and Saariselkä, Northern Lights Villages

Saariselkan kylä - hotelli näköalalla revontuliaKoillis-Suomen Lapissa sijaitseva Saariselän Northern Lights Village on mittatilaustyönä rakennettu tarjoamaan vieraille mahdollisuuden nähdä Aurora mukavasti sängystä käsin. Täällä on 80 Aurora-mökkiä, joista jokaisessa on pohjoiseen päin oleva, siromainen lasikatto (lämmitetyllä lasilla, joka varmistaa, että lumisade ei estä näkymääsi), jonka alla voit makaa sängyssä ja katsoa suoraan yötaivas. Samoin noin 6 km Levin keskustasta ja omassa erämaassaan sijaitsevassa Levin Northern Lights Villagessa on 40 Aurora-mökkiä.

Aurora Domes Torassieppissa ja Tromssassa

Aurora Domes - missä nähdä revontuletTorassiepin Aurora Domes on todella merkittävä tarkoitukseen rakennettu glamping design. Tehokkaasti suuret jurttamaiset rakenteet, ne on mukautettu arktiseen ympäristöönsä ja tarjoavat vieraille ihanteellisen näkymän luonnon suurimmasta valoshowsta.

Perinteistä iglu-muotoilua toistaa pyöreä muoto, ja jokaisessa on parivuode ja pieni oleskelualue, josta on näkymät läpinäkyvälle seinälle, jonka läpi voi katsella yötaivasta. Jokaisessa on puuhella, jota täydentävät pehmeä valaistus, poronnahat ja peitot takaavat kauniin
viihtyisä pakopaikka.

Suunnittelultaan samanlainen (ja uutta vuodelle 2020) ovat Norjan erämaaleiri Tamok Aurora Domes, joka sijaitsee syvällä Norjan erämaassa ja jota ympäröivät vuoret ja laaksot. Nämä kupolit tarjoavat täydelliset puitteet paeta kaupungin valosaasteita ja etsiä pimeältä taivaalta revontulia.

360 mökit Apukassa

Komsio Hut, missä yöpyä nähdäksesi revontuletApukan Aurora 360 -mökit ovat innovatiivisen suunnittelun kärjessä, ja niissä on täysin erilainen rakenne kuin muissa kohteissa. Kaunis muotoilu perustuu komsioon (perinteiseen saamelaiseen kehtoon) ja tuo luonnostaan ​​tunnelmaa perinteisillä saamelaisilla kalusteilla.

Kaksitasoinen boutique-mökki tarjoaa sekä yksityisyyttä että korkean näköalan etsiville Auroran täyttämää taivasta. Ylimmän kerroksen makuuhuoneesta on 360 asteen näköala lasikaton ja ikkunoiden kautta, ja yöllä on ihanteellinen näkymä taivaalle ja mahdollisiin revontulien näytöksiin.

Arctic Bath -hotelli

Arctic Bath Hotel - parhaat paikat nähdä revontuletTäydellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät erityistä päivitystä, Arctic Bath Hotel Ruotsissa on todellinen heijastus innovatiivisesta suunnittelusta, josta maa on niin tunnettu. Se on osittain wellness-hotelli, osittain arkkitehtoninen ihme. Se on suunniteltu kellumaan upealla Luuljoella kesällä ja jäätymään paikoilleen koko talven.

Yhdestä heidän maamökistään puiden keskellä voit nauttia valtavasta lasiseinästä, josta on näkymät taivaalle ja idyllisiin lumihuippuihin. Yöllä tämä ikkuna tarjoaa tietysti mahdollisuuden katsoa suoraan taivaalle ja pitää silmällä revontulia (sinun on ehkä poistuttava sängystä nähdäksesi taivaan kokonaan, mutta voit silti pysyä kodikkaana sisällä hytti).

Arctic Fox Igloo

Arctic Fox IglooAskeleen pidemmälle Ranuanjärven rannalla sijaitsevassa upeasti suunnitellussa Arctic Fox Iglussa on panoraamalasiseinät, joista avautuu uskomaton, esteetön näkymä sekä ympäröivään erämaahan että arktiseen taivaaseen. Lämmitetyt paneelit estävät ikkunoiden huurtumisen tai lumen peittämisen, ja jokaisessa on oma sauna rentouttavaan arktisen kylmyyden pakoon.


Auroran vyöhyke

Aloita kauden 2021/22 bucketlist-loman suunnittelu The Aurora Zonen, alkuperäisen Northern Lights -lomayhtiön, kanssa. Ota yhteyttä matkaasiantuntijaan numeroon 01670 785 012 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
ATOL suojattu.


Kuten tämä? Lue, miksi Japanin hiihtoloma pitäisi olla bucket-listallasi