Paradise Island: 11 syytä vierailla Bahamalla

Tässä on 11 syytä, miksi sinun täytyy vierailla Bahamalla tänä vuonna, uimisesta sikojen kanssa Exumasilla uskomattomaan paikalliseen ruokaan

Tekijä: Abbie Schofield

1. Luxe-hotellit

Cove Atlantis Bahamas Paradise IslandAtlantis, Paradise Island on Bahaman palkintokohde, jossa on viisi erillistä hotellia ikonisesta Royalista perheystävälliseen ja edullisempaan riuttaun – mutta The Cove tarjoaa äärimmäisen ylellisen Karibian kokemuksen. Aula on ulkoilma ja koko pohjakerros tuntuu ulkotilalta; merinäkymät, vesipiirteet ja lehdet yhdistävät hotellin ympäröivään henkeäsalpaavaan luontoon. Sviitit ovat täynnä merisinisiä ja neutraaleja sävyjä, ja tilavat parvekkeet tarkoittavat, että merinäköala on huoneen keskipiste, kuin taideteos. 22. kerroksessa on The Cove Club, joka tarjoaa gourmet-buffetaamiaisen aamulla ja talon omia cocktaileja illalla sekä omistetun concierge-palvelun, jonka lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat henkeäsalpaavat panoraamanäkymät lomakeskukseen ja sen takana olevalle merelle.

2. Hienot rannat

Rannat ovat todellinen trooppinen paratiisi, jossa on kirkasta, valkoista hiekkaa. Kun katsot ulos veden yli, näet 50 sinisen sävyä syvästä laivastosta kimaltelevaan taivaansiniseen. Ei ole yllätys, että astronautti Bill Anders kuvaili Bahamaa ”turkoosiksi jalokiviksi, jonka voit nähdä aina kuuhun asti. Se oli kuin valaistu opaalipala.”

3. Uinti sikojen kanssa

Uintia Pigs Bahamas Big Major Cayn kanssaBig Major Cay Exumasilla Bahamalla tunnetaan myös Pig Beachinä sen vatsaisten asukkaidensa vuoksi. Ne tuotiin ensin idylliselle rannalle hätäravinnoksi Bahaman pääkaupungin ja asutuimman saaren Nassaun asukkaille. Siat olivat hyvin ruokittuja ja hoidettuja, ja alkoivat yhdistää saarelle saapuvat veneet päivällisaikaan. Joten innokkaina saamaansa he oppivat uimaan veneille, ja nyt Pig Beach on yksi Bahaman tunnetuimmista nähtävyyksistä. Yritykset, kuten paikallinen perheyritys Pieces of Eight, vievät vierailijat syömään ja uimaan olentojen kanssa.

4. Uskomatonta paikallista ruokaa

Aito Bahaman keittiö yhdistää soul-ruokaa karibialaisiin makuihin; Ajattele paistettua jauhobanaania, herneitä ja riisiä, mausteista kanaa, makkaa ja juustoa, coleslawia ja tahmeita kylkiluita. Toinen paikallinen herkku on kotilosalaatti, jossa yhdistyvät hienoksi pilkotut äyriäiset kasviksiin ja mausteiseen sitruskastikkeeseen.

5. Upea merielämä

Dolphin Cay Atlantis Hotel BahamaPaikallinen luonto on henkeäsalpaava, erityisesti meren elämä. Kilpikonnista haihin ja trooppisiin kaloihin yksi tapa nähdä nämä kauniit olennot on vierailla Atlantiksen lukuisissa akvaarioissa, joissa asuu yli 50 000 vesieläintä. Suurin osa siellä olevista eläimistä on pelastuseläimiä (hotellissa on jopa oma kalasairaala), ja siellä on myös mahdollisuus uida hurrikaani Katrinasta pelastettujen delfiinien ja merileijonien kanssa Dolphin Cayssa, suuressa suojelulle, kuntouttamiselle ja koulutukselle omistetussa elinympäristössä. .

6. Ihanat ihmiset

Atlantis on viiden tähden kokemus sekä Bahaman lämpö ja vieraanvaraisuus – se ei ole ylimielistä. Jokaisen kulman takana on hymyilevä henkilökunnan jäsen, joka todella haluaa tietää, miten sinulla menee, ja jokaiseen pyyntöön vastataan innostuneesti ja ystävällisesti. Bahaman ihmiset ovat niin täynnä ystävällisyyttä ja anteliaisuutta, ja heihin tutustuminen tekee matkastasi vieläkin erikoisemman.

7. Maailmanluokan ravintolat

Cafe Martinique Atlantis BahamaBahama tarjoaa upeita paikallisia ruokia, mutta siellä on myös upeita ravintoloita, joita johtavat maailmankuulut kokit. The Coven pohjakerroksessa on Michelin-tähdellä palkitun kokin José Andrésin Fish, joka tarjoilee kestävästi tuotettuja paikallisia mereneläviä bahamalaisella otteella. Muualla Atlantiksessa on Nobu (huhujen mukaan maailman paras), joka sijaitsee aivan Atlantiksen vilkkaan kasinon vieressä. Eikä unohdeta Café Martiniquea, fine dining -ravintolaa, joka juhlii kasviperäistä ruokaa ja puolustaa paikallisia mausteita, raaka-aineita ja kauppiaita. Atlantiksella jokainen viikonpäivä tarjoaa uuden ilmiömäisen ruokailukokemuksen.

8. Rentouttava tunnelma

Bahama on tunnettu seesteisyydestään. Pysähdy jollakin monista kauniista rannoista, tai jos haluat hemmotella itseäsi jollain ylellisemmällä, The Cove tekee seisokkeja kuin mikään muu. Voit vuokrata oman yksityisen cabanaasi, josta on upeat rantanäkymät ja pääsy eksklusiiviseen Cove-altaaseen. VIP-hovimestari tuo sinulle cocktaileja ja bahamalaisia ​​ruokia Sip Sipistä, joka on yksi puhutuimmista Karibian ravintoloista, jotka ovat peräisin Harbour Islandilta. Voit jopa nauttia rannan hieronnasta hotellin Mandarin Spassa, jossa yhdistyvät muinaiset balilaiset menetelmät Bahaman alkuperäiskansojen luonnollisiin elementteihin.

9. Aquaventure

Aquaventure Bahama AtlantisAquaventure on maya-aiheinen 141 hehtaarin vesimaisema, jossa on dramaattisia liukumäkiä, kahden mailin pituinen laiska joki, useita uima-altaita ja retkiä. Sekä aikuisille että lapsille jännittävä Aquaventure on loistava, aktiivinen vaihtoehto uima-altaalla löhöilylle ja pakollinen vierailu Bahamalla.

10. Se on perheystävällinen

Bahama on turvallinen ja vieraanvarainen paikka perheille, ja siellä on paljon tekemistä. Atlantiksella on huikeat 20 uima-aluetta, mukaan lukien 11 erilaista uima-allasta, joista kolme on tarkoitettu vain lapsille. Siellä on myös lastenkerho, jossa on täysin koulutettua lastenhoitohenkilökuntaa, ja lapset voivat vierailla pelihuoneessa, ottaa kulinaarisen oppitunnin, esiintyä miniteatterissa ja paljon muuta.

11. Tukea heidän talouttaan

Atlantis BahamaHuolimatta sensaatiomaisesta tarjonnasta vierailijoille, Bahaman matkailu on kaukana kukoistaa. Elokuussa 2019 hurrikaani Dorian tuhosi Grand Bahaman ja Abacon saaria. Koteja ja yrityksiä tuhoutui, ja 70 ihmistä löydettiin kuolleena ja 282 kateissa. Bahamalla on vain 390 000 asukasta, ja tiivis yhteisö tuhoutui. Dorianin vaikutus matkailuun oli nopea. 50 % Bahaman taloudesta on riippuvainen lomateollisuudesta, ja kun muu maailma olettaa, että Bahama ei ollut turvallinen, kävijämäärä laski. Mutta ihmiset eivät ymmärrä, että hurrikaani Dorian ei vaikuttanut 14 saarelle 16 asutusta saaresta. Esimerkiksi Paradise Island, jossa Atlantis sijaitsee (vain 30 minuutin ajomatkan päässä Nassaun lentokentältä), pysyy koskemattomana. Bahama tarvitsee lisää turisteja talouden elvyttämiseksi, joten sen lisäksi, että matkasi on unohtumaton, Bahaman lomasi tekee hyvää.

Ehdottomasti Lontoo yöpyi The Covessa, joka on osa Atlantista, Paradise Islandista. Ocean Suites alkaen £ 267; atlantisbahamas.com

Kuten tämä? Katso valikoimamme vuoden 2020 suosituimmista matkailutrendeistä