Onko sinulla ESTA? Tässä ovat parhaat Yhdysvaltain osavaltiot vierailla

Ehdottomasti Lontoo kerää kolme suosituinta Yhdysvaltain osavaltiota (kun se on turvallista). Muista hakea ESTA ennen matkaa!


Tämä on maksettu kumppanuus

Yhdysvalloilla on niin paljon tutkittavaa ikonisesta Golden Gate -sillasta henkeäsalpaavaan Evergladesin kansallispuistoon. Tässä ovat parhaat poimimme osavaltioista, joita ei todellakaan voi jättää huomiotta, ja mitä voit nähdä siellä ollessasi.

Onko sinulla ESTA? Tässä on kolme osavaltiota, joissa sinun täytyy käydä

Kalifornia

Kaliforniassa on jokaiselle jotakin; lämmin sää, rauhallinen luonto, kiehtova historia ja loputon seikkailu odottavat sinua Golden Statessa. Kalifornian bucket-listallasi on kaikkea julkkisten paikantamisesta Los Angelesissa vierailuihin joissakin maailman henkeäsalpaavimmista luonnonsuojelualueista.

Golden Gate-silta

Golden Gate Bridge - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaGolden Gate -silta on ikoninen; sen valtava koko ja punaoranssi väri luovat viehättävän maiseman, josta on näkymät San Franciscon kaupunkiin. Kävelitpä sitä, pyöräilet, ajat sen yli tai yksinkertaisesti kuvaat sitä, Golden Gate -silta on syystäkin maailmankuulu maamerkki.

Yosemiten kansallispuisto

Yosemite - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaYosemite on kansallispuisto Kalifornian Sierra Nevadan vuoristossa, ja se tunnetaan parhaiten kohoavista vesiputouksistaan. Lähes 1 200 neliökilometriä tutkittavana on kuitenkin myös syviä laaksoja, upeita niittyjä ja koskematonta erämaata.

Hollywood-kyltti

Hollywood Sign - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaReitit vaihtelevat helpoista vaikeisiin, joten Hollywood-kyltin vaellus on epäilemättä panoraamanäkymien ja lyömättömien valokuvausmahdollisuuksien arvoinen. Kävele Griffith Parkin läpi ja löydät Griffithin observatorion, julkisen observatorion, joka tarjoaa näyttelyitä, teleskooppeja ja parhaat näkymät Los Angelesin horisonttiin.

New York

New York City on taiteen, muodin, ruoan ja teatterin keskipiste, ja se on epäilemättä paikka, jossa jokaisen innokkaan matkailijan tulisi käydä. Olipa kyseessä viikonloppupysähdys tai kahden viikon loma, näkemisen ja tekemisen valitseminen voi olla haastavaa, koska tarjottavaa on niin paljon.

Keskuspuisto

Central Park - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaTämä 843 hehtaarin harkitusti suunniteltu ulkotila tarjoaa tervetulleeksi tauon sitä ympäröivästä vilkkaasta kaupungista. Central Park tarjoaa historiallisia veistoksia, 58 mailia vaellusreittejä, ulkoilmakonsertteja ja elokuvia sekä kiehtovia opastettuja kierroksia.

Vapaudenpatsas

Vapaudenpatsas - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaVapaudenpatsas pidetään yhtenä Amerikan ja todellakin vapauden ja demokratian tunnetuimmista symboleista. Nouse lautalla ja nauti uskomattomista näkymistä NYC:n horisonttiin suuntaaessasi Liberty Islandille ennen kuin tutkit 151 jalkaa korkean veistoksen merkitystä.

Empire State Building

Empire State BuildingTärkein syy vierailla on 86. kerroksen observatorio, New Yorkin korkein näköalatasanne. Kansi ympäröi rakennuksen leveyttä, mikä mahdollistaa henkeäsalpaavan 360 asteen näkymän horisonttiin ja kaikkiin kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin.

Florida

Etsitkö trooppista säätä, viihdettä ja jännitystä? Sunshine State tarjoaa teemapuistoja, valkoisia hiekkarantoja, taidetta ja luontoa, mikä tekee Floridasta yhden maailman vierailluimmista matkakohteista.

Walt Disney World

Walt Disney World - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaWalt Disney World on täydellinen perheen lomakohde; puisto herättää yleistä taikuutta ja ihmetystä, ja sen nähtävyyksistä voi nauttia kuka tahansa. Veneajeluista surffaustunteihin viihde on rajaton.

Evergladesin kansallispuisto

Everglades - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaEvergladesin kansallispuisto tarjoaa maan suurimman subtrooppisen erämaan, ja se on paikka villieläinten tarkkailuun. sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä alligaattoreita vierailusi aikana sekä valkohäntäpeuroja, kilpikonnia ja delfiinejä. Voit myös vuokrata kanootin tai kajakin tutustuaksesi umpeen kasvaneisiin tunneleihin.

Art Deco -historiallinen alue

Miami - Yhdysvaltain parhaat osavaltiot vieraillaMiami South Beachin art deco -arkkitehtuuri on maailmankuulua, ja siinä on yli 800 historiallista rakennusta, jotka kaikki sijaitsevat yhden neliökilometrin sisällä. Shoppaile Lincoln Roadilla, kävele South Pointe Parkin laiturilla ja syö tai yövy entisessä Versace Mansionissa.

ESTA Amerikan Yhdysvaltoihin

Jos olet matkalla Yhdysvaltoihin, älä unohda hakea ESTA-lupaa. ESTA on pakollinen matkustuslupa matkustaessasi Yhdysvaltoihin ilman viisumia, ja se on aina pakollinen lomaa Yhdysvaltoihin varattaessa, jos tarvitset apua, voit aina hakea oikeusapua. ESTA-hakemuksen jättäminen verkossa on helppoa, eikä se vie yli 5 minuuttia.

ESTA on USA:n sähköinen matkustuslupa, jota käytetään Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitoksen toteuttamana turvatoimenpiteenä. Jos täytät ESTA-vaatimukset, ESTA on voimassa kaksi vuotta, jonka aikana voit tehdä rajoittamattoman määrän matkoja Yhdysvaltoihin.


Kuten tämä? Katso lisää matkailuinspiraatiota