Neljä unenomainen paikka ruokailuun rannalla Isossa-Britanniassa

Kun haluat paeta pääkaupungista ja suunnata rannikolle, vieraile yhdessä suosikkipaikoistamme saadaksesi unenomainen rantaruokailukokemus…

Kotiin Penarthissa
Penarth

Voitettuaan yhdestä Walesin harvoista Michelin-tähdistä Whitebrookin Crownissa, paikallinen poikien tekemä James Sommerin on uskaltanut merenrannalle perustaa samannimisen ravintolansa huoneineen. Se sijaitsee paikassa, jossa Cardiff kohtaa rannikon, ja se tarjoaa sensaatiomaisia ​​makumenuja ja näkymän Severnin suistoon.

homeatpenarth.co.uk

Ketun kosto
Cornwall

Loistava rantaravintolapaikka The Fox’s Revenge Newquayssa on muuttanut puutarhaansa 80 hengen tiipillä, jotta ruokailijat voivat majoittua säällä kuin säällä. Pääkokki Ben Ambridge on luonut kesäksi oman grillimenun, joka sisältää muunnelmansa tulella kypsennetystä paahdetusta illallisesta. Suuri osa ruokalistan lihasta on kypsennetty hitaasti pubin savustimessa, ruokiin kuuluu pulled Beef Chuck -leipä BBQ-Korean kastikkeella.

thefoxsrevenge.com

Buden ranta
Cornwall

Tästä korkealla kauniin Summerleaze-rannan yläpuolella sijaitsevasta älykkäästä ruokapaikasta voi ihailla Cornwallin parhaita näkymiä. Hotellissa on vilkas baari ja vakava ravintola, jossa on kunnianhimoinen menu – ajattele korkealuokkaisia, maailmanlaajuisesti vaikuttavia ruokia, joissa on paljon paikallisia raaka-aineita, kuten Cornish turska ja rapu. Tämä on tyylikäs paikka herkkupalalle – myös vanukkaset anecocktailit ovat fiksuja.

thebeachatbude.co.uk

Kota
wightin saari

The Hut at Colwell Bay tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät suistoon, rennon välimerellisen tunnelman ja jatkuvasti hymyilevän henkilökunnan moitteetonta palvelua. Asiakkaat voivat nauttia lasillisia vaaleinta ruusua ja ruokia, kuten meheviä valkosipulivoissa grillattuja hummeria ja merikrottitacoja. Ravintola käynnistää myös oman lauttaliikenteen Lymingtonin ja Isle of Wightin välillä.

thehutcolwell.co.uk