Nauti Highland Flingista Glenmor Holiday Homesissa

Glenmor Holiday Homes tarjoaa vieraille perhekodin tilaa ja yksityisyyttä yhdessä maailman halutuimmista lomakohteista, The Gleneagles -hotellista. Glenmor Village sijaitsee Ochil Hillsin alapuolella Gleneaglesin upeiden tonttien sydämessä, ja se on ylellisten kahden, kolmen ja neljän makuuhuoneen loma-asuntojen kehitys perinteisen kylän vehreän ympärille, ja se on asiakkaiden vuokrattavissa 3-, 4-vuotiaille. tai 7 yötä.

Glenmor Lomakodit

Kodit tarjoavat täydellisen skotlantilaisen portin, ja ne on suunniteltu yksilöllisesti luomaan maailman johtavalta hotellilta odotetun hillitty ylellisyyden tunne, mutta niissä on mukava ja kodikas tunnelma. Asukkaita hemmottelevat omat kylpyhuoneet, avokeittiö ja ruokailutila sekä tilava ulkoterassi, jolta on upeat näkymät. Glenmorin omistautunut concierge-tiimi on valmiina auttamaan vieraiden tarpeissa koko oleskelun ajan, mukaan lukien tuoreen leivän toimittamisessa aamulla. Tämä lämmin, viehättävä ja persoonallinen koti poissa kotoa antaa vieraat rentoutua täysin samalla kun he nauttivat tyylistä, glamourista ja poikkeuksellisesta palvelusta, josta Gleneagles on kuuluisa.

Glenmor Lomakodit

Asiakkailla on täysi pääsy kaikkiin 5 tähden lomakeskuksen palveluihin, ja ikonisella urheilualueella on jokaiselle jotakin. Gleneaglesin Glorious Playground tarjoaa perheille loistavan 850 hehtaarin räätälöityjä aktiviteetteja ja yli 50 harrastusta maaseudulla puukiipeilystä ja ratsastuksesta kalastukseen ja jousiammuntaan. Kaiken lisäksi hotellin asiantuntevat ohjaajat ja oppaat tarjoavat asiantuntevaa opetusta. Lapsia rohkaistaan ​​vaeltamaan vapaasti ja palaamaan yhteyteen ulkoilman parissa ja oppimaan tärkeitä elämäntaitoja matkan varrella. Koe suunnistuskursseja ja luontokävelyjä polkuihin perustuviin aktiviteetteihin, kuten vitun metsästykseen, tulen rakentamiseen ja metsätaitoon. Eläimiä rakastavat perheet voivat tutustua ase-koirien käsittelykäytäntöihin, kun heille opetetaan, kuinka korkeasti koulutetut ja innostuneet labradorit pääsevät vauhtiin.

Haukkametsästyksen jalosta harrastuksesta kiinnostuneille The Laird’s Walk with a Hawk -kokemus on informatiivinen ja ainutlaatuinen tilaisuus lentää Harris Hawkilla muinaisten metsien ja naapuritilojen halki. Koko perhe voi syleillä villiä maaseutua loputtomilla maalaiskävelyillä hotellin asukkaan labradorin seurassa; tapaa Hettie the Shetland Pony Stable Toursilla tai vietä laatuaikaa yhdessä Family Tennis Academyssa.

Glenmor Lomakodit

Muualla tilalla aikuiset voivat nauttia ilmaisesta The Health Clubin vapaa-ajan tilojen käytöstä tai rentoutua uuden Span hoidoilla – rauhoittavalla turvasatamalla arjen stressiin, ja hoidot on suunniteltu yhteistyössä joidenkin maailman johtavien hyvinvointibrändien kanssa. Pääsy kolmelle maailmanluokan kentälle – mukaan lukien PGA Centenary -kurssi, joka on vuoden 2014 Ryder Cupin paikka – ja ilmainen golf yhdelle vieraalle per koti, oleskelua kohden, innokkaat golfaajat ja aloittelijat ovat paratiisissa.

Glenmor Lomakodit

Glenmor Holiday Homes tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia kaikista hotellin kriitikoiden ylistämistä ruokailumahdollisuuksista kahden Michelin-tähdellä palkitusta Andrew Fairlie -ravintolasta rennon Välimeren inspiroimaan Birnam Brasserieen. Illalla vieraat voivat pukea hienoimpia iltavaatteitaan hemmottelua varten Strathearn-ravintolassa. Rautatiematkailun kulta-ajan innoittamana se tarjoaa ihanteelliset puitteet pilaantuneelle illalliselle, joka sisältää hienointa savustettua lohta ja pyynnöstä flamboitua Steak Strathearnia.

Vanhemmat voivat myös nauttia yömyssyn dekadentissa Century Barissa, jonka ruokalistalla on yli 100 single malt -viskiä nautittavaksi, siemailla cocktaileja synkän hienostuneessa 1920-luvun tyylisessä American Barissa tai rentoutua rennossa Auchterarder 70:ssä, josta on upeat näkymät yli. Kuninkaan ja Kuningattaren kurssien liikkuvat asunnot. Glenmor on täydellinen vaihtoehto perheille tai ryhmille, jotka etsivät yksityistä pakopaikkaa, jossa on mahdollisuus tutustua viiden tähden hotellin moniin harrastuksiin ja houkuttelevaan ruokailuvalikoimaan.


Lisätietoja on osoitteessa gleneagles.com/Glenmorsoittaa puhelimella 01764 694 321 tai sähköpostilla [email protected]

Hinnat alkaen £3 500 2 vuodetta, 4 410 £ 3 vuodetta ja 4 840 £ 4 vuodetta 7 yötä.