Missä mennä villiin uimaan Euroopassa

Kun uima-altaat ja rantabaarit alkavat hiljentyä, suuntaamme huomiomme villimpiin vesiin. Tässä olemme valinneet Euroopan parhaat paikat villiuimiseen


Kaukana kaupallisista rannoista ja lidosista, avovesiuinti lupaa tervetuliaistauon kukkaron nyörillä kesäisten loiskutteluiden jälkeen, ja se on loistava tapa löytää kauniita näkymiä pitkin luonnollista rantaviivaa. Keinotekoisten uima-altaiden vaihtaminen viileämpiin, luonnollisiin avovesitiloihin tuo mukanaan myös useita henkistä ja fyysistä terveyttä edistäviä etuja, kuten verenkiertoa, stressireaktioita ja unen laatua. Olemme koonneet yhteen Euroopan upeimmista järvistä ja upeista rantamajoituksia.

Valikoimamme luonnonvaraiseen uimiseen Euroopassa

Comojärvi

Ui: Comojärvi

Comojärvi on kuuluisa hotspot maailman kimalteleville, jotka voivat piiloutua kumpuilevien vihreiden kukkuloiden ja teknisesti väritettyjen maalaismaisten huviloiden sekaan, ja se tarjoaa joukon yllättäviä salaisia ​​paikkoja, joissa voit upottaa varpaan musteen veteen. Katsele Leccon reunalla sijaitsevasta järvestä kohoavia dramaattisia huipuja, kiipeile veneiden joukossa perinteisessä Pescallon kalastajakylässä tai liuku pois Bellagion vilkkaalta kadulta sen koskemattomille rannoille, joihin pääsee vain rannikon kävelyreittiä pitkin.

Majoittuminen: Grand Hotel Tremezzo

Vieraat voivat jatkaa vesipohjaista lomaansa ikonisessa järvenrantajugend-palatsissa rentoutuen pulahtaa joko T Span rauhalliseen infinity-altaaseen tai ”veteen vedessä” kelluvaan uima-altaaseen, joka sijaitsee hotellin omalla T Beachillä. Muuten aktiivisia ruokahaluja voi täydentää gourmet-tarjouksilla fine-dining-terassiravintolassa, La Terrazza Gualtiero Marchesissa, viihtyisässä L’Escale Trattoria and Wine Barissa tai T Pizza -pizzeriassa, jotka ovat piilossa hotellin upeiden kukkapuutarhojen sisällä. Kun on valittava yöpymispaikka avoveden jännityksestä, Grand Hotel Tremezzon ylelliset huoneet ja sviitit tarjoavat vertaansa vailla olevat panoraamanäkymät Comojärven elämään sekä alla olevan järven että yksityisen puiston ylle, joka tukee takana olevia Grigne-vuoria.

Huoneita alkaen 400 EUR per yö; grandhoteltremezzo.com

Genevejärvi
Genevejärvi, Sveitsi

Ui: Genevejärvi

Halusitpa sitten levähtää rauhassa Montreux’n historiallisen Chateau de Chillonin varjossa tai pulahtaa reippaasti vesiputouksiin, Genevejärvi tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia uimiseen makeissa vesissä, joita ranskalaiset ovat historiallisesti kunnioittaneet hyvinvoinnin ja parantamisen lähteenä. . Järvellä on myös yli 100 yleistä rantaa ja kaupunkitilaa perheen hauskanpitoon koko kauden ajan.

Majoittuminen: Evian Resort

Evian Resort on yli vuosisadan perinteisen ranskalaisen hyvinvointikonseptin ytimessä, joka sijaitsee viehättävän historiallisen Evian-les-Bainsin kylpyläkaupungin yläpuolella ja on rakennettu Evian-kivennäisveden lähteen ympärille. Kuntoilun ja hyvinvoinnin ystävät voivat hyödyntää omaa Sport & Adventure -conciergea, joka auttaa järjestämään erilaisia ​​vesiurheilulajeja kaiken ikäisille, mukaan lukien vesihiihtoa ja koskenlaskua Dransen kosken yli. Evianissa on myös kolme maailmanluokan kylpylää, joissa on laaja valikoima asiantuntijahoitoja ja -ohjelmia, sekä kaksi kaunista hotellia, mukaan lukien upea 5* Hotel Royal ja sen Michelin-tähdellä palkittu Les Fresques-ravintola.

Hotel Royalin huoneet ovat saatavilla alkaen 296 eurosta per yö. evianresort.com

Villi uinti Euroopassa, Zürich-järvi
Zürich-järvi, Sveitsi

Ui: Zürich-järvi

Zürich tarjoaa järven ja Limmat-joen kanssa useita upeita mahdollisuuksia villiuimiseen. Vesi on puhtaampaa kuin useimmissa Euroopan kaupungeissa, ja siinä on mukava uida, ja siellä on mahdollisuus hypätä järveen melkein missä tahansa. Kaupungissa on yksitoista virallista ulkouima-allasta järvellä ja joella, joista monissa on tilat, kuten vaatehuoneet ja wc:t.

Majoittuminen: Baur au Lac

Viiden tähden Baur au Lac on 175 maineikkaan vuoden perinteen täynnä, mutta kiillotetulla viimeistelyllä ja lyömättömällä maineella maailmanluokan palvelusta. 199 huonetta ja sviittiä edustavat yksilöllistä tyyliä – Art Decosta englantilaiseen Regencyen –, kun taas alakerrassa Le Hall, suosittu iltapäiväteen paikka, on dekadentti esittely kuninkaallisista sävyistä, täyteläisestä verhoilusta ja muhkeista matoista. Vuoden 2019 Michelin-oppaassa toisen tähden voittanut Baur au Lacin Restaurant Pavillon on jalokivi Zürichin kulinaarisessa kruunussa. Keittiömestari Laurent Eperon luo dynaamisia, globaaleja tulkintoja klassisesta sveitsiläisestä ja ranskalaisesta korkeasta keittiöstä. Ruokalistan kohokohtia ovat kokonainen paahdettu kielipohja, naudan filee Béarnaise-kastikkeella ja sveitsiläinen vasikanliha

Baur au Lacin huoneet ovat saatavilla alkaen 520 eurosta per yö. bauraulac.ch

villi uinti Euroopassa, Bled-järvi
Bled-järvi, Slovenia

Ui: Bled-järvi

Sloveniassa on postikorttimaisemia ja maailmankuulu Bled-järvi, joka vakuuttaa vierailijat luonnollisella kauneudellaan ja suurella kokollaan. Myyttien ja legendaaristen tarinoiden peittämänä sillä uskotaan olevan erityisiä parantavia voimia niille, jotka sukeltavat. Sen lisäksi, että se tarjoaa upean makean veden uintielämyksen, sen keskellä on saari, jolle vierailijat pääsevät perinteisiä pitkin neulonta vene.

Majoittuminen: Vila Bled

Vila Bled tarjoaa viehättävää majoitusta veden yläpuolella, kaukana pääkaupungin hälinästä. Linnan ja kirkon ympäröimä majoituspaikka tarjoaa panoraamanäkymät puistoon ja Bled-järven viileisiin, kirkkaisiin vesiin. Rentoudu aamulla ennen kuin käytät poikkeuksellisia kylpyläpalveluja, joihin kuuluu hierontasalonki, höyrysauna ja suomalainen kylpylä.

Vila Bledin huoneet ovat saatavilla alkaen 231 puntaa per yö; vila-bled-hotel.hotel-ds.com