Miksi Turkin pitäisi olla seuraava lomakohteesi

Turkin länsirannikkoa ylistetään valkoisista hiekkarannoistaan, joita reunustavat Egeanmeren kiteiset vedet. Sää on kuuma, juomat kylmiä ja lyhyen brittilomailijoiden tauon jälkeen Turkin Riviera on löytänyt itsensä takaisin valokeilassa. Jopa korkean kesän hektisimminä päivinä voit silti löytää pieniä tyyneyden kulmia, jotka tekevät muinaisesta, mutta herkullisen kosmopoliittinen Bodrumin niemimaa lomasuosikki.

bodrum

MITÄ TEHDÄ

Bodrumissa on kaikki upeiden linnojen tutkimisesta auringonottoon upeilla kultaisilla rannoilla. Päivän aikana voit vaeltaa kauniilla valkoiseksi rapatuilla takakatuilla tehdäksesi pieniä käsityöostoksia tai nauttiaksesi herkullisista turkkilaisista ruoista yhdessä monista kukkakahviloista. Yöllä ranta herää eloon lukuisilla värikkäillä baareilla ja klubeilla. Jos tarvitset jotain hieman stimuloivampaa kuin rentoutumista cocktailin parissa, Bodrum tarjoaa myös siivu historiallista hauskanpitoa 1400-luvulta peräisin olevien linnojen ja muinaisten raunioiden kanssa maailmankuulussa Bodrumin vedenalaisen arkeologian museossa.

MISSÄ YÖPYÄ

MAÇAKIZI HOTELLI

bodrum

Yksityisellä lahdella ja villin luonnonsuojelualueella sijaitseva Maçakizi on piilotettu helmi upealla Turkin rannikolla. Hotelli sijaitsee vain tunnin päässä Bodrumista, Turkin boheemista pääkaupungista, ja sieltä on näkymät kirkkaille, turkooseille vesille, jotka on täynnä perinteisiä puisia purjeveneitä. Nauti lomasta, joka on täynnä rentouttavia kylpyläpäiviä, uintia ja auringonottoa.

macakizi.com

MANDARIN ORIENTAL

bodrum

Idyllisessä Paradise Bayssä sijaitseva Mandarin Oriental Bodrumissa tarjoaa täydellisen sekoituksen tyyliä ja seesteisyyttä tinkimättä viiden tähden mukavuuksista. Upeasta lomakeskuksesta on näkymät Egeanmerelle, jossa asiakkaat voivat valita kahdesta yksityisestä rannasta sekä lukuisista huippuluokan vapaa-ajan aktiviteeteista, kuten valikoima gourmet-ravintoloita ja maailmanluokan rentouttava kylpylä.

mandarinoriental.com

HYVÄILLÄ

bodrum

Rentoudu, rentoudu ja anna aistisi ymmärtää täysin tilaa ja rauhaa tässä kauniisti sisustetussa lomakeskuksessa. Nauti esteettömästä näkymistä Egeanmeren rannikolle omalta parvekkeeltasi tai terassiltasi sekä erinomaisista mukavuuksista, jotka ilmentävät ylellisen mukavuuden käsitettä.

caresse.com