Matkustaa ehdottomasti Margateen ja yöpyy rannikkomökissä

Kaikki muuttavat Margateen ostamaan edullisia viktoriaanisia osakkeita. Ihailee ehdottomasti tätä hiljattain kunnostettua rivitaloa ja ihailee mökkiä.


Sanat Pendle Harte

Turner Contemporary -taidegalleria avattiin vuonna 2011, ja Tracey Emin muutti äskettäin takaisin kotikaupunkiinsa perustamaan säätiön: Margate on hyvin kartalla. Lontoolaiset ovat muuttaneet tänne kohtuuhintaisten asuntojen, kukoistavan taideelämän ja omituisten putiikien ja baarien vuoksi, ja ennen rapunut merenrantakaupunki on nyt tyylikäs kohde.

Westbrook Bay House on hyvä esimerkki alueen hienosta viktoriaanisesta asuntokannasta, joka on kunnostettu nykyaikaisella estetiikalla, joka on suunniteltu houkuttelemaan viikonloppumatkailijoita.

Mökki

Se on suuri talo, joka on taitavasti järjestetty tarjoamaan viisi makuuhuonetta, joiden koko alakerra on lyöty läpi ja luodaan suuri avokeittiö/ruokailutila ja olohuone, josta on pääsy katettuun puutarhaan. Kadun edessä on erkkeri-ikkunat, ja mukavalla oleskelualueella on Ercol-sohvat ja vuosisadan puolivälin hyllyt, jotka esittelevät kasveja, vanhoja vanhoja pingviinejä ja simpukoita, jotka nyökkäävät rannan tuntumaan. Alkuperäisen viktoriaanisen takan vieressä on taidokkaasti sijoitettuja ajopuupalasia ja iso ruukkukaktus; seinillä on kehystetty julisteita ja hirven kallo ja sarvet.

Sisustussuunnittelun suhteen olemme hyvin pitkälti Instagram-alueella, ja talossa on kaikki valokuvaamiseen suunnitellun paikan tunnusmerkit. Siellä on Anglepoise-lamppuja, kasveja, tiedelaboratorion ruokapöydän tuoleja, pyöreitä peilejä ja hehkulamppuja. Keittiö on maalattu mustaksi ja kalusteet ovat puisia, lattia kiillotettua betonia ja hyllyt täytetty emalitavaroilla.

Mökki

Yläkerrassa makuuhuoneet ovat kaikki valkoiset seinät, paljaat lattialaudat ja kivimaalatut alkuperäiset ovet, mukavat vuoteet ja raikkaat vohvelilakanat. Klassiset mustat patterit lisäävät tyyliä, ja kylpyhuoneessa on iso vapaasti seisova rolltop, kynsijalkainen amme sekä tilava ja tehokas suihku. Täällä oleskelu on kuin astuisi sisään valokuvaukseen, hyvällä tavalla.

Westbrook Bay House on vuokrattavissa osoitteessa mulberrycottages.com
Hinnat alkaen £844 per 3 yötä, £1125 per 7 yötä

Katso loistavia päiväretkiä Lontoon ulkopuolelle täältä.