Kauden parhaat valintamme

Kauden lähestyessä loppuaan Ibiza-matkaoppaamme kokoaa paikat, joista nautimme tänä kesänä juhlaparatiisissa


Sanat Helen Brown

Missä yöpyä

CAS GASI

Cas Gasi on taivaallinen boutique-hotelli, joka tuntuu maailmalta kaukana muusta saaresta, vaikka se on vain 20 minuutin taksimatkan päässä Ibizan kaupungista. Tämä kauniisti kunnostettu maalaistalo sijaitsee neljän hehtaarin luomupuutarhassa, oliivitarhoissa ja hedelmätarhoissa, ja se nousee esiin erilaisista kasveista, jotka kaikki ovat valkoiseksi kalkittuja ja perinteisiä kiviä. Omistajat, aviomies ja vaimo kaksikko Margaret von Korff ja Luis Trigueros, ovat saaneet paikan tuntumaan perheen kodilta, joten se on ihanteellinen paikka rauhalliselle Ibizan-lomalle. Se on täydellinen paikka rentoutua ja virkistäytyä tyypillisen välimerellisen talon aitouden ja sisustuksen säilyttämiseksi kahden uima-altaan, rentoutumistilojen, ulkoilmajoogakannen, täysin varustetun kuntosalin ja kylpylän ansiosta, ja siellä on ympäri vuoden. jooga-, detox- ja hyvinvointiretriitit. Vain 12 sviittillään Cas Gasi on yksi Ibizan parhaiten säilyneistä salaisuuksista. esikuva hotellista, joka asettaa itsensä piilopaikaksi.

casgasi.com

MACA TALO

Casa Maca on aivan yhtä rento, mutta lähempänä muuta saaren sivilisaatiota. Vaikka tämä boutique-majoitus on vain 10 minuutin päässä lentokentältä ja viisi Ibizan kaupungista, se säilyttää autuaan rauhallisuuden tunteen, mikä johtuu suurimmaksi osaksi sen sijainnista vehreän kukkulan huipulla, joten se on täydellinen Ibizan pakopaikka. Sellaisenaan siitä on upeat näkymät suoraan Dalt Vilan ikoniseen horisonttiin, josta voi nauttia parhaiten kimaltelevasta uima-altaalta. Casa Maca sijaitsee 300 vuotta vanhassa maalaistalossa, ja se on uskomattoman maalaismainen, mutta siinä on kaikki modernit yksityiskohdat, joita voit odottaa viiden tähden oleskelulta. Tasokas välimerellinen ravintola tarjoaa sesonginmukaista maatilaruokaa, ja siitä on nopeasti tulossa gastronominen kohde sinänsä. Vain 10 huoneen ansiosta vieraille on taattu täydellinen rauhallisuus, kun taas ravintola on avoin kaikille, mikä tarkoittaa, että sijainnin taika ei koskaan katoa paikallisille ja vierailijoille.

casamaca.com

Missä syödä

VILLA MERCEDES

Saaren lounaisosassa ja aikoinaan vaatimattomana kalastajakylänä toiminut San Antonio on luonut itselleen nimen yhtenä maailman parhaista lomakohteista, ei vain Ibizan juhlijoille vaan kaikenikäisille perheille. Se on viime kädessä kuuluisa Sunset Stripistä, baarikokoelmasta, johon tuhannet ihmiset kokoontuvat joka ilta katsomaan auringonlaskua, kun maailmankuulut DJ:t soittavat Cafe Mambossa ja Cafe del Marissa ääniraidan. Yksi Euroopan suurimmista luonnonsatamista on kuitenkin ytimessä, joten kaupunki on täydellinen paikka vesiurheiluun, rannoille ja upeille rantaruokapaikoille, kuten Villa Mercedes. Tämä entisöity Ibicencan-huvila tarjoaa etuoikeutetusta sijainnistaan ​​näköalan satamaan ja huvivenesatamaan, ja se tarjoaa välimerellisen fuusiomenun, joka on erinomainen maku. Erottuvia ruokia ovat munakoisotempura, valkosipulikatkaravut ja Baja California -kalatacot. Luovia cocktaileja tarjoillaan täysin varustetusta ulkobaarista, ja siellä on rentoutumisalue ja suuri lava päivittäisiä elävän musiikin esityksiä varten, joten pakollinen kohde Ibizan-lomaasi varten.

villamercedesibiza.com

GRACIONETA COVE

Riittävän kaukana San Antoniosta menettääkseen massoja, mutta tarpeeksi lähellä kävellä on Cala Gracio, tyypillinen ibizalainen ranta, jossa on jauhemaista valkoista hiekkaa ja koskemattomia vesiä. Mutta jos jotain, joka on todella syrjässä, kannattaa kävellä rannikkoa pitkin Cala Gracionetalle, pienelle rannalle, jolla on samat kiitettävät ominaisuudet kuin suuremmalla vastineella, mutta jossa on läheisyyttä, josta voit vain haaveilla. Täältä löydät myös El Chiringuiton, arvostetun Mambo Groupin rantabaarin ja ravintolan, jonka huhutaan palvelevan saaren parasta Paellaa, vaikka arvostammekin sen poikkeuksellisen runsaan annoksen herkullista calamaria. Katso elävän musiikin iltoja, joissa soitetaan kaikkea flamenco-fuusiota nykyaikaiseen latinalaispop-jazziin.

calagracioneta.com

Mitä tehdä

maanantai

Claptone esittelee Masqueraden; pacha.com

tiistai

Craig Davidin TS5 Pool Party; ibizarocks.com

keskiviikko

Paradise @ DC10; paratiisi.live

torstai

Afterlife @ Hï Ibiza; hiibiza.com

perjantai

Agoria Presents Drift @ Blue Marlin; bluemarlinibiza.com

lauantai

ANTS @ Ushuaïa Ibiza; unitedants.com

sunnuntai

Sin Sundays @ O Beach Ibiza; obeachibiza.com


Jos pidit tästä artikkelista, miksi et tutustu Berliinin matkaoppaaseemme?