Kattava opas Ison-Britannian parhaisiin surffauspaikkoihin

Ehdottomasti Ison-Britannian suosikkisurffauspaikat, kun haluat saada aallon Ison-Britannian rannikolla. Tarvitset vain seikkailun tunteen (ja märkäpuvun)…

Sanat kirjoittaja Pendle Harte

POLZEATH, CORNWALL

Polzeath ei ehkä tarjoa Pohjois-Cornwallin parasta surffausta, mutta se on varmasti yksi suosituimmista paikoista. Se on pitkä ranta ja ystävällinen kaupunki, jossa on lukemattomia surffauskouluja, surffiliikkeitä ja surffaajille suunnattuja ruokapaikkoja – muut kuin surffaajat ovat täällä vähemmistössä. Jopa David Cameron on napsautettu pyydystämään aaltoja märkäpuvussaan täällä. Ilmoittaudu Wavehunters-tunnille, niin he tarjoavat sinulle kaiken tarvitsemasi pakkauksen ja ohjeet.

wavehunters.co.uk

SAUNTON, DEVON

Kävely aalloilla

Saunton on yksi Englannin parhaista surffausrannoista aloittelijoille, ja sen seinät ovat hallittavissa kaikissa vuoroveden vaiheissa, ja sitä pidetään yhtenä maan tärkeimmistä pitkän laudan aalloista. Nämä pitkät, hitaasti murtautuvat vasemmalle ja oikealle luovat täydelliset olosuhteet surffaamisen oppimiseen Englannissa. 5 kilometriä pitkällä avoimella rannalla voit aina löytää huipun itsellesi.

walking-on-waves.com

NEWGALE, PEMBROKESHIRE

Tämä suosittu surffauspaikka on osa Pembrokeshiren St Bride’s Baytä. Se on yksi alueen pisimmistä rannoista, ja se on kaksi mailia pehmeää hiekkaa, jota tukee pikkukivi. Surffausolosuhteet ovat yleensä luotettavia, mutta on parasta välttää korkeaa vettä, kun aallot osuvat pikkukivipankkiin. Se sopii aloittelijoille, ja siellä on aina runsaasti tilaa. Newsurf on ainoa surffauskoulu, joka sijaitsee Newgale Beachillä, mutta se on täydellinen kaikille kyvyille, aloittelijoista, jotka yrittävät saada ensimmäisen aaltonsa, niille, jotka haluavat parantaa leikkaustaan. Koulu tarjoaa ryhmä- ja yksityistunteja valmentajilla, jotka ovat kaikki päteviä surffausohjaajia ja päteviä rantahengenpelastajia. Muita pakottavia tekijöitä ovat lämpimät suihkut, tilava pysäköintialue ja surffauskauppa paikan päällä.

newsurf.co.uk

Oletko valmis?

Tarvitset…

1. Märkäpuku

Iso-Britannia ei ole Meksiko. Tarvitset märkäpuvun, myös kesällä, ja todennäköisesti talvipainoisen. Mikään ei ole pahempaa kuin jäätyminen kylmässä vedessä, ja suurimman osan vuodesta surffailu Isossa-Britanniassa on erittäin mahdollista, jos sinulla on oikea pakkaus. Se sisältää usein käsineet, kengät ja jopa kommandopiippu.

mountainwarehouse.com

2. LAUTA

Dick Piercen tyylikkäät puiset vatsalaudat valmistetaan käsin Cornwallissa ja ne on suunniteltu kestämään eliniän. Klassiset laudat löytävät uudelleen surffauksen perinnön, ja niitä on saatavilla laajassa valikoimassa tyylikkäitä nykyaikaisia ​​sävyjä sekä alkuperäinen puinen viimeistely. Puulevyt ovat yksinkertaisempia kuin uudemmat seisomalaudat; 1960-luvulle asti yksikään perheloma Devonissa tai Cornwallissa ei ollut täydellinen ilman sitä.

dickpearce.com

3. KULJETUS

Lontoosta Cornwalliin ja vielä pidemmälle Pembrokeshireen on pitkä ajomatka, joten viikonloppuisin kaupunkilaisten on varmistettava, että heidän autonsa ovat luotettavia ja mukavia. Mukana on paljon varusteita, ja saatat joutua vaihtamaan märkäpukuun takapenkillä ja kuljettamaan surffilautoja kattotelineellä. Mazda CX-5 on tarpeeksi tilava kuljettaakseen perheen ja sarjan jopa syrjäisimpiin surffauskohteisiin.

mazda.co.uk