Juhlapäivät: 9 parasta, jotka eivät ole Ibizaa

Parhaat kohteet juhlalomalle

GILI TRAWANGAN, INDONESIA

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Yleisesti Gili T -nimellä tunnettu pieni aavikkoparatiisi on yksi palmujen reunustamien valkohiekkaisten saarten kolmiossa. Näiden kolmen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja kukoistaa enemmän kuin mikään muu paikka Indonesiassa. Jokaisella saarella on oma luonteensa, mutta Gili T on ylivoimaisesti kosmopoliittinen. Hotellissa on vilkas baari- ja juhlapaikka, tyylikäs majoitus ja kunnianhimoisia ravintoloita.

HVARIN KAUPUNKI, KROATIA

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Kroatian keskus ja vilkkain kohde, Hvar Town, houkuttelee noin 20 000 ihmistä päivässä sesonkiaikana. Tämä on saaren muodikkain lomakohde, ja se on houkutellut prinssi Harryn, Keira Knightleyn ja Daniel Craigin kaltaiset kimalteleville rannoilleen. Se houkuttelee purjehdustyyppejä ja tarjoaa runsaasti kalliita, mutta rustiikkityylisiä kalaravintoloita. Illallisen jälkeen ota keskiyön taksivene Stipanska Bayn Carpe Diem Beachille. Tämä maaginen ympäristö sopii täydellisesti juhliin ja vahvistaa Hvarin mainetta Kroatian tärkeimpänä yöhön tanssivana kaupunkina.

KOH PHANGAN, THAIMAA

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Jos täydellinen lomasi sisältää kolmen päivän rantajuhlat, tämä saari on sinua varten. Tämä Haad Rinin Sunrise Beachin täysikuun bileistään kuuluisa saari on tarkoitettu hardcore-juhlailijoille. Huippusesongin aikana saari toivottaa tervetulleeksi lähes 20 000 vierailijaa tanssimaan, juomaan ja kiertelemään valkoisilla hiekoilla täysikuun alla. Jos et pääse oikeaan aikaan kuukaudesta, älä huoli – väliviikkoina on puolikuun ja mustan kuun juhlat. Toimintaa on viikon jokaisena iltana saaren rannalla ja myös cocktailbaareissa.

PRAIA DA ROCHA, PORTUGALI

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Yhtä villistä yöelämästään ja ihastuttavasta rannastaan ​​tunnettu paikka tarjoaa muutakin kuin pelkän uima-altaan äärellä laiskottelun. Praia da Rocha on hyvin kehittynyt – rantaa reunustavat kasino, baarit, ravintolat ja yökerhot – ja siksi se on täynnä kesäisin. Leijalautailusta rantalentopalloon löytyy jokaiselle matkailijalle jotakin. Pakene sekasortoa Bela Vista -hotellissa, joka on 1800-luvun arkkitehtoninen helmi lasimaalauksilla ja torneilla.

SANTA TERESA GALLURA, SARDINIA

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Sardinian pohjoiskärjessä sijaitseva Santa Teresa Gallura on yksi saaren vilkkaimmista lomakohteista. Se on baarien, pizzapaikkojen ja kalaravintoloiden eufonista huminaa, ja toukokuusta lähtien se on täysin surinaa. Sillä on myös uskomattoman kauniita rantoja, jotka ovat ihanteellisia lepoon ja krapulan palautumiseen.

KAHVI, KORFU

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Kavos on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat todella villiä aikaa. Et löydä täältä Ibizalta löytyvää hienostuneisuutta; tämä lomakeskus on häpeämättömän riehakas. Ja se ei voisi olla helpompaa asennusta; se on pohjimmiltaan yksi pitkä katu, jota reunustavat klubit, baarit ja ravintolat. Jotkut tunnetuimmista Yhdistyneen kuningaskunnan klubipromoottoreista järjestävät iltoja Kavosissa, mukaan lukien Cream ja Ministry of Sound.

CANCUN, MEKSIKO

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Cancún tarjoaa kaksi lomakohdetta yhdeksi. Siellä on kimalteleva hotellialue valkohiekkaisine rannoineen, maineikkaan juhlatilanteineen ja hienostuneine kalaravintoloihinsa. Sitten on itse kaupunki, jossa saat maistaa paikallista makua. Missä tahansa oletkin tässä Meksikon pakopaikassa, Cancun todella nostaa sen yöaikaan. Heti illallisesta lähtien ravintolat saavat asiat käyntiin, sitten se on ilmainen kaikille riippuen siitä, mitä pidät. Nauti flamencotanssista ja kabareesta keskustassa, kun taas Boulevard Kukulcanilla – Hotellialueella – superklubit kiihtyvät. Joka tapauksessa varhaiset yöt ovat melko epätodennäköisiä.

LANGKAWI, Malesia

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Unohda Kuala Lumpur ja Penang, Malesian ikuiset juhlat ovat tällä pienellä saarella. Vietä auringonvalotunnit rentoutuen täydellisimmillä rannoilla, joihin todennäköisesti törmäät, ja valmistaudu iltaan, kun asiat muuttuvat hulluiksi. Rentoudu Pentai Cenang -rannan baareissa ja suuntaa sitten johonkin sykkivistä baareista tanssimaan, kunnes putoat. Palauta henkeäsalpaavalle valkoiselle hiekalle mangomehu kädessä, huuhtele ja toista.

MYKONOS, KREIKKA

8 parasta juhlalomaa, jotka eivät ole Ibizaa

Mykonos tarjoaa loistetta ja glamouria Kreikalle St-Tropez-meets-Ibiza-tyylillään. Sillä on juhlien kova maine, joka houkuttelee hedonistisia lomailijoita ja muodikkaita. Uusia trendikkäitä hotelleja, rantabaareja ja ravintoloita on runsaasti, hinnat nousevat ja matkailu kukoistaa. Heinä- ja elokuu ovat parhaita aikoja vierailla säälimättömälle juhlimiselle; ole kuitenkin valmis maksamaan reilusti.