Hyvinvointimatkailutrendit vuodelle 2022

Native Immersion Getaways

Suunniteltu tutkimista ja löytöjä varten, mikä antaa mielesi selkeyttää ja rentoutua. Luonnonkylvyt vaikuttavat sinua löytämään tapoja torjua ongelmia, kuten ahdistusta, stressiä ja masennusta. Resetointia haluaville matkailijoille nämä ulkoilupaikat johtavat sekä kortisolitason (stressistä vastuussa olevan hormonin) laskuun että masennukseen.

Suosituimmat kohteet; Ananda Active, Arkarba Walk & The Body Camp

Ennaltaehkäisevä hyvinvointi

Huonot tavat (sekä fyysinen passiivisuus ja ilmansaasteet) ovat tärkeimmät riskitekijät neljälle suurimmalle tappajalle lännessä: sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä, krooniset hengityselinten sairaudet ja diabetes. Ennaltaehkäisevät hyvinvointiretriitit kohdistuvat näihin riskitekijöihin poistamalla yksilöt ärsykkeitä aiheuttavista ympäristöistä ja tarjoamalla heille työkaluja ja taitoja, joita tarvitaan niiden välttämiseen.

Suosituimmat kohteet; SHA Wellness Clinic Tupakan vastainen, Grand Resort Bad Ragaz Ennaltaehkäisevä terveys & Kurotel Terve pitkäikäisyys

Aktiivisen elämäntavan retriitit

Aktiivisella elämäntavalla tarkoitetaan pienten ja kestävien muutosten tekemistä päivittäisten liikkeiden nostamiseen, mikä vähentää riskiäsi sairastua liikkumattomuuden aiheuttamiin sairauksiin. Vaikka olemme kaikki tietoisia siitä, että meidän pitäisi olla vähän vähemmän istumista, pysyvien muutosten tekeminen tai jopa muutoksen ymmärtäminen voi olla vaikeaa. Tällaisten aktiivisten elämäntapojen retriitit isännöivät sarjan mullistavia hyvinvointikokemuksia, joissa esitellään aktiviteetteja, joita emme ehkä ole uskaltaneet kokeilla yksin, ja tarjota meille kätevä työkalupakki elämäntavan muuttamiseen parempaan suuntaan.

Suosituimmat kohteet; Chiva Som Fit for Life, BodyHoliday BodyScience ja Thanyapura Opi uimaan

Avioeroretriitit

Vuoden 2019 kuumimmat wellness-matkatrendit

Oven sulkeminen suhteelta tai avioliitolta on helpommin sanottu kuin tehty. Suurten elämänmuutosten, kuten avioeron, aiheuttama stressi ja ahdistus saavat monet ihmiset yksinäisyyteen hyvinvointimatkalle hyödyntämään matkustamisen muuntavaa voimaa. Retriitit vastaavat tähän kasvavaan trendiin erilaisilla tunneparannusterapioilla, stressinhallinta- ja elämänvalmennuspalveluilla.

Suosituimmat kohteet; Amanpuri Awareness, SHA Wellness Clinic Life Reset ja Marbella Club Amanda Hamilton Well-being Retreat

Painmoons

Kuumimmat hyvinvointimatkailutrendit vuodelle 2019

Matkailijat voivat kokea Painmoons -tapauksia, jotka muuttavat tapaamme katsoa matkoja poissa kotoa ja antavat yksilöille, jotka elävät vaikeita jaksoja elämässään, käsitellä ongelmiaan lohduttavassa ympäristössä. Olipa kyseessä rakkaansa poismeno, huono ero tai masennusjakso, kipukuukausien avulla voit saada erikoishoitoa ja aikaa, jota tarvitset onnen ja normaalin palauttamiseksi.

Suosituimmat kohteet; Borgo Egnazia (Tarant Retreat), Kamalaya Embracing Change & Ananda Dhyana Self-Realisation

Kova ja muuttava hyvinvointi

Kaksi yhdessä hyvinvointikokemus! Tämä hyvinvointimatkailutrendi yhdistää kylpylän ja rentoutumisen ulkoiluun ja seikkailuun. Matkailijat voivat omaksua endorfiineja, joita saat sellaisista aktiviteeteista kuin vuoristovaelluksesta, melonnasta ja laskeutumisesta, ja hyödyntää sitä työkaluna muuntavaan itsensä kehittämiseen. Jos sinulla on vakava laiskuuden tai motivaation puuttuminen, nämä innostavat hyvinvointikokemukset tarjoavat ylellisyyttä kierteellä.

Suosituimmat kohteet; COMO Shambhala Estate Fitness, Ocean Soul Surf & Yoga Retreat ja Aro Ha Adventure

Wellness Mumcations

Hyvinvointimatka-retriitti äideille rentoutumiseen ja latautumiseen. Lapsipsykologi tohtori Nava Siltonin mukaan tauon pitäminen koti- ja perhevelvollisuuksista voi olla hyödyllistä sekä sinulle että lapsille. Äideille lyhyt hyvinvointitauko voi antaa aikaa käsitellä taustalla olevia stressiä tai huolia onnellisemman ja terveemmän itsensä puolesta. Olipa kyseessä äidin matka tai yksinseikkailu, näiden lomien avulla voit löytää ”todellisen sinut” uudelleen.

Suosituimmat kohteet; Marbella Club De-stress & Unwind, Retreat Costa Rica Reset & Rejuvenate & Paradis Plage Spa & Yoga

Vaihdevuodet retriitit

Kuumimmat hyvinvointimatkailutrendit vuodelle 2019

Koetpa sitten mielialan vaihteluita, kuumia aaltoja, tunnepurkauksia, painonnousua (tai kaikkea edellä mainittua), hyvinvointiasiantuntijat tarjoavat sinulle rentoutumista ja helpotusta, opettaen sinulle tärkeitä selviytymismekanismeja kotiin palattuasi – retriittejä, jotka tunnustavat ympäröivän epämiellyttävyyden. ’muutos’.

Suosituimmat kohteet; SHA Wellness Clinic Terve vaihdevuodet, The Body Retreat Stress Reset & BodyHoliday terve ikääntyminen

Uusi keski-ikäinen mies

Nykyihminen investoi terveyteensä nyt enemmän kuin koskaan. Joten nyt on olemassa useita miehille tarkoitettuja ohjelmia, jotka tarjoavat kaikkea ikääntymisen estämisestä golfiin ja kylpylään.

Suosituimmat kohteet; Palacio Estoril Anti-aging Men, Six Senses Kaplankaya Trim & Fit & Euphoria Revitalize

Hedelmällisyysmatkat

Kuumimmat hyvinvointimatkailutrendit vuodelle 2019

Jos sinä ja kumppanisi olette aloittamassa prosessia tai olette jo alkaneet yrittää saada vauvaa, terve hedelmällisyysmatka voi olla juuri se, mitä tarvitaan raskaaksi tulemiseen. Kun olet henkisesti vahva ja terve, olet hyvässä asemassa hedelmöittymiselle. Aloita vahvana ja terveenä, täysin rentoutuen näillä hedelmällisyyden hyvinvointimatkoilla, jotka auttavat sinua luonnollisesti lisäämään hedelmällisyyttäsi parantamalla ravintoa, edistämällä lempeää liikuntaa, parantamalla unta, vähentämällä stressiä ja saavuttamalla optimaalisen painosi.

Suosituimmat kohteet; Zighy Bay Sense of De-stress, Svarga Loka Connect ja BARAI Spa Vital Body Cleanse

Sokerin Detox

Sokerin Detox

On olemassa vakavia riskejä, että ruokavaliossamme on liikaa sokeria – Sokerin detox-hoitoja tarjotaan nyt monissa huippuluokan kylpylä- ja hyvinvointikohteissa, jotka eivät vain auta hillitsemään ruokahalua, vaan antavat myös taitoa havaita piilotetut sokerit ostamistamme elintarvikkeista. -tänään. Nämä retriitit on suunniteltu tuottamaan kirkkaampi iho, lisää energiaa ja tehokkaampi ruoansulatusjärjestelmä.

Suosituimmat kohteet; Kamalaya Comprehensive Detox Rejuvenation, Lefay Detox & Ananda Detox

Unen suorituskyky

Stressi ja huoli voivat johtaa pitkäaikaisiin unihäiriöihin. Huonolaatuisella unella voi olla outoja vaikutuksia suorituskykyyn, reaktioaikojen pidentymiseen, vammojen määrään ja harkintavirheisiin sekä tarkkuuden ja nopeuden heikentymiseen. Paina torkkupainiketta hitailla aamuilla ja surkealla suorituskyvyllä näissä erikoistuneissa hyvinvointiretriiteissä ympäri maailmaa. Nämä hyvinvointimatkat ovat valmiita torjumaan uniongelmien vaikutuksia ja varmistamaan kanervan elämäntapa yhdistämällä erilaisia ​​kokonaisvaltaisia ​​hoitoja ja asiantuntevia univinkkejä, jotka taatusti auttavat sinua saavuttamaan optimaalisen hyvinvointisi ja taitosi.

Suosituimmat kohteet; Grand Resort Bad Ragaz Sleep, Six Senses Douro Valley Yogic Sleep ja Shanti Maurice Shanti Sleep

Hiljaisuus

Kaipaatko hiljaisuutta ja rauhaa? Buddhalaisten ja munkkien vuosisatojen ajan harjoittama hiljaisuusjakso auttaa saavuttamaan pitkän aikavälin parannuksia sekä mielen selkeyteen että mindfulnessiin, jolloin pääset eroon synkistä ajatuksista ja negatiivisuudesta. Hiljaiset retriitit eivät ainoastaan ​​anna sinun kokea tällaisia ​​vaikutuksia, vaan tarjoavat nomadisen mahdollisuuden aloittaa matkasi kohti rauhallisempaa ja rauhallisempaa sinua.

Top Destination; Shreyas Silent Retreat

Neuvoja, ohjeita ja varausta varten käy osoitteessa healthandfitnesstravel.com tai soita numeroon 0203 397 8891