Ehdottomasti arvostelun Kyproksen luksusmajoitusten kruununjalokivi: Anassa

Anassaa pidetään Kyproksen kuningattarena luksusmajoitusten suhteen. Vie ehdottomasti matkan.


Sanat Helen Brown

Oletetaan, että olet aurinkoa etsivä lomailija, joka on syntynyt ja kasvanut Brittein saarilla, ja sinulla on ehkä lapsia, kun haluat viettää todellista kesää kesäkuukausina. On erittäin hyvä mahdollisuus, että olet harkinnut Kyprosta. Todennäköisemmin olet ollut. Auringonpaiste on itsestäänselvyys, samoin kuin Välimeren kimalteleva sininen. Mutta Kypros tarjoaa tasoa, joka tuntuu aina niin vähän eksoottisemmalta kuin matka Toscanaan tai Côte d’Azurille. Ehkä se johtuu Lähi-idän kuumuudesta tai siitä, että se on vain vähän kauempana lentää. Oli syy mikä tahansa, britit ovat jo pitkään vieraillut saarella joukoittain.

Kyproksen pohjois- ja eteläosa on jaettu YK:n puskurivyöhykkeellä vuodesta 1974, jolloin Turkki valtasi pohjoisen. Siitä lähtien etelästä on tullut turistiloukku, joka on täynnä lomailijoita, luksusta rantalomakohteita ja kansainvälisiä ruokaketjuja. Vähemmän tunnettu turkkilainen puoli säilyy suurelta osin ennallaan, ja sieltä löydät suloisia pieniä kahviloita, kilometrejä vehreää maaseutua, koskemattomia rantoja ja viehättävän syrjäisiä kyliä. Maassa, joka on alle puolet Walesin kokoinen, sillä ei ole puoliksi luonnetta, koska länsirannikko tuntuu taas erilaiselta. Asun Anassassa, joka on fantastisen kuninkaallinen, viiden tähden majoitus Akamasin niemimaan juurella. Tämä Kyproksen länsiosassa sijaitseva paksu kehittymätön sormi on aaltoilevaa kalkkikiveä ja syviä, kapeita laaksoja. Se on saaren hiljainen puoli henkeäsalpaavilla laguuneilla ja eristäytyneillä lahdilla, jotka ovat sekä geologisesti että maantieteellisesti ainutlaatuisia kasviston ja eläimistön suhteen (pelkästään 168 eri lintua löytyy 230 neliökilometriltä). Kyproksen mytologia liittyy läheisesti Afroditen – rakkauden ja kauneuden jumalattaren – kuvaan, ja tässä paikassa on sitä varmasti runsaasti.

Anassa Cyprus

Syrjäisellä kukkulanrinteellä ja ylellisellä mutta näyttämättömällä viehätysvoimallaan Anassa isännöi kansainvälistä asiakaskuntaa, joka koostuu julkkiksista, jalkapalloilijoista ja perheistä, joilla on liikaa varallisuutta. Moitteettomasti hoidettua ja kadehdittavalla paikalla sijaitsevaa hotellia pidetään Kyproksen luksushotellien kuningattarena.

Vieraat tulevat eristäytymään ja viipyvät joissakin tapauksissa viikkoja. Jotkut vieraat ottavat puutarhastudion koko kesäksi, purkautuen yksityisellä uima-altaalla ja hemmoteltuaan viiden tähden palvelulla. Tämä on todellakin ylellisyyden paikka. Meren ja koskemattoman rannikon edessä Anassan kadehdittava sijainti ei ole edes paras. Hotelli on säännöllinen kilpailija maailman parhaaksi kylpylältä ja tarjoaa sellaisenaan runsaasti mahdollisuuksia lepoon ja rentoutumiseen. Kylpylän viimeisin uutuus on, että se on yhteistyössä 100 % luonnollisen ja myrkyttömän ihonhoitobrändin Tata Harperin kanssa. Ei ole olemassa kahta brändiä, jotka sopivat paremmin toimimaan keskenään. Tata Harper oli edelläkävijä farmista kasvotusten pakkomielle ja on kiistaton vihreän kuningatar. Anassan roomalaistyylinen Thalassa Spa on saanut inspiraationsa ympäröivästä luonnon kauneudesta ja tarjoaa todella runsaan hoitomenun vieroitus- ja hemmotteluhoitoon. Valitse kasvohoito tai hieronta, mutta älä lähde puristamatta kylpylä-aikaa. Tarjolla on myös menu kreikkalaista talassoterapiaa, joka yhdistää merellisen ilmaston merivesitiloihin (kylpyammeet, suihkut ja uima-altaat), mikä on suunniteltu todella virkistäväksi. Täällä on hoitoa ja upea Kyproksen aurinko, joten on helppo ymmärtää, miksi ihmisten on vaikea lähteä.

Loput hotellista on sisustettu bysanttilaisen kylän tyyliin. Se leviää infinity-altaista (monikko) mutkaisten polkujen ja terassialueiden kautta. Rakennukset ovat kalkittuja ja piilossa vanhojen viheralueiden takana. Meri on tarpeeksi lähellä, jotta voit pulahtaa aamuun ennen aamiaista, kun taas uima-altaan allasbaari palvelee tehtäväänsä cocktailtunnilla. Koko paikka on vaivattoman tyylikäs, hienostunut olematta näyttävä.

Anassa Cyprus

Ruokailun suhteen on neljä ravintolaa, joista valita. Basilko on upea kynttilänvalossa lähes kokonaan kermanvärinen luola, joka keskittyy Välimeren ja Aasian inspiroimiin ruokiin. Se ei kuitenkaan ole 00-luvun fuusioruokaa; Nämä tyylikkäät ruoat yhdistävät paikalliset raaka-aineet sulaviin aasialaisiin ruoanlaittotekniikoihin. Helios-ravintolassa tarjoillaan à la carte -ruokia, joissa on vahva ranskalainen vaikutus, ja Pelagos on merenrantataverna, jossa on aitoja paikallisia ruokia ja avokeittiö. Kappelin vieressä on myös kyläaukio, jossa järjestetään viikoittainen viihde-ilta, jossa on elävää musiikkia ja kyproslainen buffet. Aamiainen tarjoillaan Amphorassa, ja se sisältää kaikenlaisia ​​paikallisia ruokia sekä tavallisia epäiltyjä: munia, pannukakkuja, ranskalaista paahtoleipää ja muita vastaavia.

Jos voit repiä itsesi pois uima-altaalta, Anassa tarjoaa retkiä ympäröivälle Akamasin alueelle. Ehkä suosituin on matka siniselle laguunille. Tämä pieni lahti on hämmästyttävän kaunis paikka, jonka vedet ovat niin kirkkaita, että voit nähdä alas merenpohjaan asti. Älä unohda pakata hotellilta snorklausvarusteita ja ylellistä piknik-asua, täynnä herkkuja ja paikallisia herkkuja. Vuokrattavissa on myös polkupyöriä, joilla voit vaeltaa Afroditen kylpylään, missä kreikkalaisen mytologian mukaan Rakkauden jumalatar kävi kylpemässä viileässä lammikossa lähellä Polisia. Paikka tarjoaa upeat näkymät Polisin lahdelle, ja vesillä täällä sanotaan olevan erityisiä nuorentavia voimia. Ei sillä, että tarvitset niitä oleskelusi jälkeen.

Anassan hinnat alkavat 471 € per yö, kun kaksi henkilöä jakaa puutarhanäköalahuoneen sisältäen aamiaisen anassa.com