Domaine de Verchant -hotelliarvostelu

Hotelli

Ylellisin viiden tähden hotelleista, Domaine De Verchant on poikkeuksellisesti kunnostettu viinitarha ja tila, joka on peräisin 1500-luvulta. Tässä hotellissa on kolme uima-allasta, laaja kylpylä, viiniluolat, 17 hehtaaria viinitarhoja, elegantti ranskalainen puutarha sekä kaksi ravintolaa jokaiseen makuun.

Domaine de Verchant Hotel

Huoneet

Huoneet vaihtelevat erittäin mukavista kahden hengen huoneista päälinnassa ylellisiin sviitteihin, joissa on parveke ja ulkoporeallas, sekä yksityinen mökki, josta on näkymät viinitarhoille. Majoitimme kauniissa sviitissä, jossa on alkuperäisiä aikakauden piirteitä säilytetyt, esillä olevat kiviseinät, jotka on sisällytetty tyylikkääseen, moderniin sisustukseen. Sviitti oli laaja mutta intiimi, ja kaikki tarpeet oli ennakoitu ja huomioitu; voisit haluta turhaan. Huoneen viini oli kartanosta ja herkullista, ja palvelu oli esimerkillistä.

Kylpylä

Tämä 2000 m²:n kylpylä on rauhallisuuden ruumiillistuma. Suuri kuntosali tarjoaa henkilökohtaista koulutusta ja huippuluokan laitteita, kun taas kylpylässä on turkkilainen sauna, poreallas, kolme saunaa, suuri sisäuima-allas, yli 60 hoitoa ja rentoutumishuone. Voit helposti menettää tunteja täällä. Minulle kohokohta oli reilun kokoinen infinity-allas, josta on näkymät viinitarhoille, ja parivuoteet on sijoitettu strategisesti lukemiseen, rentoutumiseen tai vain auringonpaisteen nauttimiseen.

Domaine de Verchant Hotel

Ruoka

La Plage -brasseriessa on ylellisen Ibizan rantaklubin tunnelma, ja se tarjoaa ruokailua veden äärellä rennossa ja erittäin tyylikkäässä ympäristössä. Mauve wisteria putoaa katosta ja holvikäytävästä ravintolan liinavaatteiden kanssa ja raikkaat valkoiset pöytävaatteet loistavat auringonpaisteessa. Kurkkukeitto oli taivaallinen ja ruokalista on kevyt ja herkullinen, täydellinen uima-altaiden pulahduksen jälkeen. Muodollisempaa ruokailua on itse linnassa, ja Damien Cousseaun luomat sesongin menut. Aloitimme hitaasti keitetyllä kalmarilla simpukoiden ja vihreän parsan kera ja päätimme mansikkajälkiruoaksi, jollaista ei ole. Gourmet-luomuksia täydentävät viinitarhojen viinit, joista on näkymät muodollisiin puutarhoihin.

Mitä tehdä

Domaine de Verchant on 10 minuutin ajomatkan päässä viehättävästä Montpellierin kaupungista. Kulje kauniita sivuteitä pitkin ja löydä keskiaikaisia ​​monumentteja, kauniita kirkkoja ja poikkeuksellisia näkymiä. Kaupungin ruoka on loistavaa ja antiikkiliikkeissä on kaikenlaisia ​​aarteita. Hieman kauempana ovat alueen monet rannat, jotka ovat suosittuja paikallisten keskuudessa ja joihin pääsee helposti raitiovaunulla tai autolla. Polkupyöriä on saatavilla linnan alueeseen tutustumiseen, jos et ymmärrettävästi halua lähteä paratiisista.

Domaine de Verchantin huoneet alkavat 240 € per yö kahden hengen jakamisesta. Lisätietoja ja varata osoitteesta domainedeverchant.com