Astu hopeiseen näyttöön näiden matkakohteiden avulla

Seuraa tämän vuoden jännittävimpien televisio- ja elokuvahahmojen jalanjälkiä. Nämä ovat elokuvien inspiroimia matkailukohteita, joihin kannattaa tutustua nyt


Tekijä: Helen Brown

Televisio- ja elokuvavaikutteinen matkailu on kasvava ilmiö, jonka motiivina on sekä viihdeteollisuuden kasvu että kansainvälisen matkailun lisääntyminen. Tämän vuoden suurten elokuva- ja televisio-ohjelmien innoittamana hotellit ja matkatoimistot ympäri maailmaa tarjoavat pääsyn kulissien taakse ja tosielämän kokemuksia rakastetuista hahmoista. Seuraamasta maaliskuun sisarusten jalanjälkiä Pikku naisia’s Massachusettsista a Leijonakuningas Afrikkalainen safari The Safari Collectionin kanssa tai ”letting it go” Ruotsin Lapissa, nyökkäys Jäätynyt 2lue parhaat poimimme siitä, kuinka vaativat matkailijat voivat päästä lähelle toimintaa ja löytää paikkoja ja inspiraatiota nykypäivän menestysfilmien takana.

Nimetön
Kirahvikartano, Nairobi

Tosielämän Lion King Kenian Safari

Juhlistaaksesi suuresti odotettua äskettäistä julkaisua Leijonakuningas, The Safari Collection on käynnistänyt yksityisesti opastetun safarin Kenian paikkoihin, joka inspiroi alkuperäistä elokuvaa. Safaria johtaa Robert Carr-Hartley, joka oli tiiviisti mukana alkuperäisen luomisessa Leijonakuningas elokuva vuonna 1994. Pakattu matkareitti alkaa yhden yön yöpymisellä Nairobissa Giraffe Manorissa, joka tunnetaan asuvien Rothschildin kirahveistaan, jotka matkustavat läheisestä pyhäköstään vieraille aamiaiselle ja teelle, toisinaan tökkien päätään. ikkunat herkkujen toivossa. Vieraat pääsevät kokemaan Borana Lodgen Laikipiassa, jossa Robert opasti animaattoreita heidän etsiessään paikka ikoniselle Pride Rockille ja oppii jäljittämään ja tunnistamaan leijonia Sasaabissa.

Safari Collectionin yksityisen opastetun ”Lion King Safarin” hinnat alkavat noin. 23 458 puntaa nelihenkiselle perheelle; thesafaricollection.com

Lopullinen viiden suuren matkasuunnitelma

Maailman parhaiden villieläindokumenttien taustalla, BBC Onen uusi kuusiosainen villieläinsarja Serengeti nousi näyttöihin viime kuussa seuraamalla Itä-Afrikan Serengetin alueella asuvien eläinten elämää. Katsojille, jotka ovat inspiroituneet vierailemaan Serengetissä ja näkemään tämän eeppisen uuden sarjan villieläimiä, Scott Dunnin ja johtavan luonnonsuojelubrändin Singitan matkareitti tarjoaa äärimmäisen villieläinseikkailun. Tämän avulla voit nauttia upeista pelien katselusta Singita Grumetissa – Serengetin suurimmalla ja menestyneimmällä yksityisellä riistansuojelualueella, joka kattaa valtavan 350 000 hehtaarin alueen, ja yöpyä hiljattain kunnostetussa Singita Faru Faru Lodgessa Tansaniassa. Voit kokea Big Five -safarin matkalla Ruandaan vaeltaaksesi nähdäksesi villigorilloja Singitan odotetuissa uudessa avajaisissa, Singita Kwitonda Lodgessa, äärimmäiseen villieläinseikkailuun.

Scott Dunn tarjoaa 11 yön Ruandan ja Tansanian matkareitin alkaen 10 500 puntaa per henkilö; scottdunn.com

Nimetön
Jäähotelli, Ruotsi

Lähde Frozen-seikkailuun Ruotsissa

Tänä talvena perheet ja Disneyn hittielokuvien fanit Jäätynyt voi lähteä jännittävälle viikon mittaiselle, räätälöidylle perhelomalle, jossa Tukholman kulttuuri yhdistyy adrenaliinipitoiseen toimintaan Ruotsin Lapissa. Aloittelevat arktiset seikkailijat voivat odottaa ainutlaatuisia kokemuksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa Ruotsin Lapin erämaassa sijoittuvista elokuvista Scott Dunnin suunnittelemalla matkareitillä, joka on täynnä elämyksiä, kuten husky-kelkkailua ja jääveistoa. Tämä fantastinen perheloma alkaa Tukholmasta, viikinkihistorian täynnä olevasta kaupungista, ennen kuin vie perheet pohjoiseen Kiirunaan, josta matka Lapin halki alkaa. Bucket-listan arvoisen ensimmäisen yön vieraat yöpyvät kuuluisassa jäähotellissa, joka rakennetaan joka talvi käyttämällä läheisen Tornionjoen luonnonjäätä. Seikkailun viimeinen pysäkki on läheisessä Tree-hotellissa, jossa vieraat voivat viettää kaksi yötä metsän katoksessa ainutlaatuisessa puumajassa.

Scott Dunn tarjoaa perheseikkailun Ruotsin Lappiin alkaen 2 900 puntaa per henkilö; scottdunn.com

Majatalo
Inn, Lexington

Lähde Massachusettsiin… Little Womenin kanssa

Merkitse odotetun julkaisun Pikku naisia, inspiroidulla matkalla Massachusettsiin Amerikan itärannikolla. Kulttuurikorppikotkat ja historian ystävät ilahtuvat seurattaessa maaliskuun tyttöjen jalanjälkiä, ja heidät kuljetetaan ajassa taaksepäin matkalle Bostonin, Lexingtonin ja Rhode Islandin halki. Tulevan elokuvan keskeisenä tapahtumana matka alkaa Bostonista, jossa sijaitsee Taj Boston, yksi kaupungin ikonisimmista hotelleista, joka on ollut Bostonin arvostetuimmassa osoitteessa Arlington ja Newbury Streetin kulmassa 92 vuoden ajan. . Vain 25 mailia Bostonin ulkopuolella, matkasuunnitelma edellyttää seuraavaksi pysähdystä Lexingtonissa yöpymällä The Inn at Hastings Parkissa. Se on ihanteellinen tukikohta Concordiin tutustumiseen, joka on vain 11,2 km:n päässä. Concordilla oli iso rooli Pikku naisia, koska siellä on keskeinen juoni ja kirjailija Louisa May Alcott asui. Lopuksi on aika nauttia seisokeista Amerikan pienimmässä osavaltiossa, Rhode Islandissa. All-American Weekapaug Inn tarjoaa näkymät Quonochontaug Pondin luonnonkauniille rannoille ja tarjoaa pohjimmiltaan New Englandin majoitusta rauhallisimmassa ympäristössä.

Scott Dunn tarjoaa 10 yön Massachusetts-reitin alkaen 4 400 puntaa per henkilö; scottdunn.com

ITV:n Beecham Housen elämä ja ajat

Gurinder Chadhan uudesta kuusiosaisesta ITV-sarjasta kiinnostuneita, Beechamin talo, ja kuvaus Intiasta 1800-luvun huipulla, nauttivat Scott Dunnin räätälöidystä matkareitistä Delhiin, Rajasthaniin ja Pohjois-Intiaan. Jaipurin elokuvapaikkoina toimivissa upeissa palatseissa matkustajat saavat käsityksen kiehtovista tosielämän hahmoista, jotka elivät aikana, jolloin britit ja ranskalaiset taistelivat Intian hallinnasta ja erityisesti britit viettelivät hurmaa. Intiasta ja sen ihmisistä, ennen kuin Raj-aikakausi tuli täyteen vauhtiin. Itse Beecham Housen puitteet on luotu käyttämällä kahta Jaipurin hienointa palatsihotellia. Talon julkisivu on Narain Niwasin palatsi, kun taas talon takaosa kuvattiin Samode Baghissa, 250 vuotta vanhassa Mughal-palatsissa, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Koko kiehtovan matkan ajan Scott Dunn järjestää myös opastettuja kierroksia Delhiin seuraamalla pahamaineisen anglo-intialaisen palkkasoturi, eversti James Skinnerin elämää. Siellä on myös mahdollisuus vierailla Sardana Uttar Pradeshissa, jossa asuu legendaarinen Begum Samru – ’nautch’ (tanssi)tyttö, joka meni naimisiin eurooppalaisen palkkasoturiin kanssa ja josta tuli Intian ainoa katolinen hallitsija 1700- ja 1800-luvulla, ja hän johti omaa. joukot taisteluun ja osoittavat poikkeuksellisia johtajuuskykyjä tänä juonittelun ja juonittelun aikana.

Kahdeksan päivän mittainen räätälöity kiertue Delhissä, Agrassa ja Jaipurissa alkaa 3 919 punnasta per henkilö; scottdunn.com

Holkham Hall
Holkham Hall, Norfolk

Seuraa aristokraattien jalanjälkiä

Downton Abbey harrastajat voivat maistaa aristokraattista elämää, ”Yläkerta, alakerta” 1700-luvun Palladian Holkham Hallissa. Thomas Coken, Leicesterin ensimmäisen jaarlin, rakentama ja äskettäin yhdeksi Englannin 10 Treasure Housesta nimetty se sijaitsee yhdellä pohjois-Norfolkin rannikon kauneimmista osista. Täydelliseen Ison-Britannian pakomatkaan vieraat voivat majoittua kiinteistössä valitsemalla neljästä historiallisesta lodgesta, jotka ovat varattavissa ylellisen lomamökkien vuokraustoimiston SALTin kautta. Vain lyhyen kävelymatkan päässä vieraat voivat nauttia kaikista Holkham Hallin nähtävyyksistä, mukaan lukien itse Hallista, sekä kartanon eksklusiivisen ”Behind the Scenes Tour” -kierroksen paluusta joka keskiviikko 30. lokakuuta asti. Asiantuntevan oppaan johdolla vieraat tutustuvat piilotettuihin käytäviin ja palvelijoiden portaisiin ja näkevät, missä taloudenhoitaja, kokki, hovimestari ja taloudenhoitaja hallitsivat aikoinaan yöpymispaikkaa ja kelloja, jotka kutsuivat heidät pyynnöstä. Kanssa Downton Abbey faneja ajatellen tämä kiertue keskittyy kartanon historiaan ja esittelee sekä aristokraattien että palvelijoiden elämää, ja Vanha palvelijan sali ja venetsialainen makuuhuone ovat tämän vuoden uusia lisäyksiä.

Hinnat alkavat £ 574 kolmen yön oleskelun tai £ 795 viikossa; holkham.co.uk


Kuten tämä? Tutustu näihin uskomattomiin kestäviin hotelleihin ympäri maailmaa