Arvostelu: Ultra-all-inclusive Rixos The Palm Dubaissa

Miten Rixos The Palm Dubai vie all inclusiven uudelle tasolle


Tekijä: James Fuschillo

Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites on nimetty yhdeksi Dubain parhaista ylellisistä rantalomakohteista useaan otteeseen Persianlahdelle avautuvien näkymien, ylellisten mukavuuksien ja elegantin majoituksen ansiosta. Ja nyt parannetun Ultra-All-Inclusive-kokemuksen ansiosta asiakkaat voivat nauttia ylellisyydestä kuin koskaan.

Ultra-all-inclusive-kokemus Rixos The Palm Dubaissa

Luxury Collection -kokoelman huippusviiteissä on oma hovimestaripalvelu ja VIP-ominaisuudet, kuten yksityinen uima-allas, grillausalue ja ulkoporeallas – puhumattakaan henkeäsalpaavista merinäkymistä, jotka vievät ylellisyyden uudelle tasolle.

Rixos The Palm Dubai -sviitti
Grand King -sviitti

Ultra-all-inclusive-majoittuminen Rixos The Palm Dubaissa vie vieraat epikuraattiseen seikkailuun tarjoten rajattoman ruokailun 11 ruoka- ja juomapisteessä kansainvälisistä koko päivän avoinna olevista ravintoloista A La Turca ja Turquoise à la carte -ruokailuihin italialaisessa ravintolassa. L’Olivo Ristorante, espanjalainen liharavintola Toro Loco Steakhouse ja kalaravintola Aqua & More. Täysin päivitetyn premium-juomaohjelman lisäksi, joka tarjoaa nyt huikeat 100 kansainvälistä tuotemerkkiä, tarjolla on rajattomasti nautintoa.

Gluteenittomien, allergeenittomien ja kasvissyöjien menuvaihtoehtoja on laajalti saatavilla sekä hyvinvointikokin palveluita, jotka voivat räätälöidä ateriat tiettyjen terveysvaatimusten mukaan, joten jokainen vieras on huomioitu.

Aqua Rixos Palm Dubai Ultra All Inclusive
Aqua & More -ravintola

Terveystietoisille Exclusive Sports Clubin aktiviteetit, kuten spin pyöräily, anti-gravity jooga ja aqua fit, sisältyvät Ultra-All-Inclusive-tarjontaan. Hiljattain kunnostetulla ulkona sijaitsevalla wellness-alueella, laajalla pääuima-altaalla, sisätiloissa hyvinvointistudiolla ja tenniskentällä on useita paikkoja, joissa asiakkaat voivat korjata päivittäisen harjoituksensa. Hotellin 1 kilometrin pituinen yksityinen ranta ja neljä lämpötilasäädeltyä uima-allasta tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen ja Palm Jumeirah -ympäristöön.

Beach Cabana Rixos Palm Dubai Ultra All Inclusive
Ranta cabana

VIP-kohtelua jatkettaessa asiakkaat voivat nauttia ilmaisista uima-altaan ja rannan mukavuuksista, kuten jääkylmistä hedelmäkebabeista, pakastetuista tikkuista, virkistävästä Evian-kasvosumusta ja pakkaspyyhkeistä sekä Sunglass Butlerista, joka varmistaa, että lumoavia palmumaisemia ei estetä.

Hammam Rixos Palm Dubai Ultra All Inclusive
turkkilainen hamam

Todellista hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat vierailla turkkilaisvaikutteisessa Anjana Spassa ja nauttia ilmaisista palveluista, kuten porealtasta, höyrysaunasta ja saunasta. Rentoutuakseen askeleen pidemmälle he voivat varata oman turkkilaisen hamam-hoidon tai varata meditaatiotunnin lomakeskuksen oman wellness-johtajan kanssa.

Rixos The Palm Dubaissa Ultra-All-Inclusive tarkoittaa vakavasti all inclusivea.

Ultra-all-inclusive-majoittuminen Rixos The Palm Dubai Hotel & Suitesissa alkaa 1 500 AED:sta per yö, kun kaksi henkilöä yöpyy deluxe-huoneessa. rixos.com


Kuten tämä? Katso 11 syytä vierailla Bahamalla