9 uskomatonta UK-majoitusideaa

Keräämme yhteen parhaista paikoista loistavalle brittiläiselle lomalle


Tekijä: Philippa Thomas

Kuka sanoo, että kesä pitää viettää ulkomailla? Yhdistyneellä kuningaskunnalla on niin paljon tarjottavaa maalaismaisista rantamajoista mahtaviin maalaishotelleihin, joten olitpa sitten pariskunta, joka etsii romanttista pakopaikkaa tai kaveriporukka, joka etsii hauskaa tai jopa muuttaa toiseen maahan, tässä on 8 uskomatonta UK yöpymisideoita.

UK Staycation Ideat

Bvlgari Hotel, Lontoo

Bvlgari Hotel, Iso-Britannia majoitusideoitaSinun ei tarvitse edes lähteä kaupungista lähteäksesi lomalle Bvlgari-hotellien ansiosta. Ylellinen Lontoon keskustassa sijaitseva residenssi avataan uudelleen ensi kuussa, ja siellä on kokoelma harkiten suunniteltuja elämyksiä, joita asiakkaat voivat nauttia. Nämä majoituspaketit sisältävät ohjelmia, kuten B.Beautiful, joka kokoaa yhteen parhaat ylhäältä varpaisiin hoidot Bvlgarin arvostetusta kylpylästä, ja B.Family, joka tarjoaa energistä viihdettä lapsille, kun heidän vanhempansa rentoutuvat ja nauttivat laatuajasta yhdessä. tarvittaessa myös apua maahanmuuttolakimiesten kanssa. 10 % oleskelun tuotoista menee Jenner Institutelle Bvlgari Virus Free Fundin kautta.

bulgarihotels.com

Tower O’Ess, Royal Deeside

Tower O Ess, Iso-Britannia majoitusideoitaTower O’Ess sijaitsee Glen Tanarin kartanon laidalla Skotlannissa. Tämä kaunis porttirakennuksen muutos on täydellinen romanttinen pakopaikka, jota ympäröi kohoava mänty ja joka sijaitsee Tanar-joen rannalla. Se on alkuperäinen viktoriaaninen torni, joka on täysin uusittu ja muutettu ylelliseksi piilopaikaksi, jossa on ulkokylpytynnyri, super-king-vuode ja upea panoraamakattoterassi, jolta on näkymät lumoavaan vanhaan metsään. Oleskelu tässä sadun reiässä olisi ikimuistoinen.

glentanar.co.uk

Belsfield, Lake District

Majoitusideoita Belsfieldistä, Iso-BritanniastaJos haluat huoneen näköalalla, vieraile järvialueen Belsfieldissä. Tämä Windermere-järven rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa vierailijoille vertaansa vailla olevat panoraamanäkymät Englannin suurimmalle järvelle. Vieraat voivat nauttia kauniista paikallisesta alueesta piknikillä veden äärellä tai lähteä tutustumaan ympäristöönsä pyörällä. Jokainen The Belsfieldin 62 huoneesta on Laura Ashleyn asiantuntevasti suunnittelema, joten se on muodin ystäville pakollinen vierailukohde. Varaa nyt saadaksesi 15 % alennuksen ja ilmaisen peruutuksen varmistaaksesi mielenrauhan, kun suunnittelet pakomatkaasi sulkemisen jälkeen.

lauraashleyhotels.com

Holkham, Norfolk

Holkham, NorfolkPakene Norfolkin rannikon seesteisyyteen vierailemalla Holkhamin kartanolla. 1700-luvun Hall sijaitsee 25 000 hehtaarin majesteettisella puistoalueella, jossa on runsaasti tilaa virkistymiseen ja latautumiseen lukituksen jälkeen. Tarjolla on aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin, pyöräilystä luonnonsuojelualueen piilotettuja polkuja pitkin ja rentoutumiseen aluetta ympäröivillä kultaisilla hiekkarannoilla. Siellä on myös uusi Holkhamin köysirata, joka haastaa perheet menemään puiden latvoihin ja testaamaan viidakkotaitojaan. Päivän päätteeksi vierailijat voivat pukeutua hyvin ansaitulle piknikille Holkhamin kilometrien mittaisen järven rannalla.

holkham.co.uk

Mitre, Lontoo

The Mitre, UK majoitusideoitaSyyskuussa avattava Mitre on uusi luksushotelli Thames-joen historiallisella rannalla. Asuinpaikka on peräisin vuodelta 1665, ja sitä käytettiin alun perin kuningas Henrik VIII:n vieraiden lisämajoituspaikkana Hampton Courtin palatsissa. Tämä hotelli ei kuitenkaan ole kaukana parhaimmistaan. Rento luksussisustus, upeat näkymät joelle ja eloisa Coppernose-ravintola tekevät siitä täydellisen paikan rentouttavan viikonlopun viettoon. Hotellin sitoutuminen kestävään kehitykseen on myös erottuva ominaisuus, sillä katto on täynnä yrttejä ja kaikki ruokajätteet käytetään uudelleen kompostina Hampton Courtin puutarhoissa.

mitrehamptoncourt.com

Cloud Nine Glamping, Dorset

Cloud 9 Glamping, UK majoitusideoitaPalaa luontoon tänä kesänä St Giles Housen kanssa Dorsetissa. Maatila on avannut upouuden putiikin, jossa on ylellistä majoitusta, ilmaista toimintaa kaikenikäisille ja suussa sulavia virvokkeita. Lähistöllä on järvi, jossa voit kokeilla melontaa ja melontaa. Niille, jotka haluavat olla kuivalla maalla, on tarjolla myös jooga- ja pilatestunteja kartanon upeassa ympäristössä. Vieraat voivat nauttia herkullisen valikoiman ruokia ja juomia oleskelunsa aikana, kuten gourmet-katuruokaa, pop-up cocktailbaareja ja puulämmitteistä pizzaa. Kuulostaa yhdeltä parhaimmista yöpymisistä tähtien alla.

cloudnineeglamping.com

Heckfield Place, Hampshire

Heckfield Place, Iso-BritanniaHeckfield Place -hotellissa saat virkistystä lukituksen jälkeen. Tämä luontoon perustuva retriitti Hampshiren maaseudun sydämessä on luonut Farm Fit -harjoitusohjelman pitääkseen vieraat onnellisina ja terveinä. Tarjolla on opastettuja lenkkejä kartanon 438 hehtaarin alueella, kävelylenkkejä luonnonkukkien niityillä, puiden kylpeminen ikivanhassa metsässä ja pyöräily piilotettuja polkuja pitkin. Rohkeat vieraat voivat myös nauttia villistä uinnista alemmalla järvellä tai ulkona yin-joogatunneilla, joita johtavat The Little Bothy Span asiantuntijat. Lauantaisin asiakkaat voivat myös hemmotella itseään paikallisilla tuotteilla ja käsintehdyillä tuotteilla Heckfield’s Marketista.

heckfieldplace.com

George, Cheltenham

George, UK majoitusideoitaGeorge on yksi ensimmäisistä Iso-Britannian hotelleista, joka toivottaa tervetulleeksi täysin kontaktittoman kokemuksen. Kauniisti kunnostettu Regency-kaupunkitalo Cheltenhamissa on ottanut käyttöön uusia toimenpiteitä automaattisista sisäänkirjautumisista hyvin varustetuille ruokakomeroille, jotta vieraat voivat tuntea olonsa täysin kotoisaksi vierailunsa aikana. Pysyminen ei ole koskaan ollut turvallisempaa. Sen boutique-muotoilu ja trendikäs sisustus tekevät siitä myös erinomaisen tukikohdan paikalliseen alueeseen tutustumiselle.

culthotels.com

Glen Dye -mökit ja -mökit, Kincardineshire

Glen Dye, UK majoitusideoitaSaman perheen The Good Life Experience -festivaalin takana perustama Glen Dyen ulkomökkikokoelma on ainutlaatuinen pakopaikka Skotlannin erämaan sydämessä. Voit helpottaa lukitusta laittamalla ruokaa avotulella, sukeltamalla jäiseen kylmään jokeen ja kuuntelemalla kappaleita jollakin molempien levysoittimista. Jokainen hytti on suunniteltu ammattitaidolla luomaan todella trendikäs piilopaikka vain 25 kilometriä Aberdeenista etelään. Täysin luonnollisessa ympäristössään se kuitenkin todella tuntuu elävältä maailman reunalla.

glendyecabinsandcottages.com


Kuten tämä? Katso parhaat romanttiset lomat

Kansikuva: Mousehole, Cornwall