9 parasta eurooppalaista rantalomaa tälle kesälle

Etsitkö lentää jonnekin lämpimään? Kaipaatpa viikonloppumatkaa tai viikon pituista seurustelumatkaa, tässä on valikoimamme parhaista eurooppalaisista rantalomista


Tekijä: Annabel Fuller

Tarvitsetko pakopaikan, mutta et osaa päättää minne mennä? Olemme koonneet yhteen yhdeksän upeinta Euroopan rantalomaa, jotka tekevät helposta pakopaikasta, kun tarvitset annoksen merivitamiinia.

Euroopan parhaat rantalomat

Ranskan Riviera, Ranska

Rantalomat

Tämä Mentonista Marsalliesiin ulottuva tyylikäs pakopaikka on pitkään ollut kuuluisa tyylikkäästä luonteestaan. Ranskan rannikkoa reunustavat viehättävät kaupungit ovat turistien suosiossa ympärivuotisessa auringonpaisteessa. Vaikka aristokraattinen Nizza, taiteellinen Antibes, A-listan Cannes ja lumoava St Tropez ovat ihanteellisia tyylikkäälle rantalomalle, suuntaa avomerelle Les Iles d’Oriin hengähdystaukoa varten.

Cinque Terre, Italia

Ranta taukoja

Sijaitsee Italian Rivieran itäpäässä on yksi maan parhaista rantapaikoista. Vuoristoinen Cinque Terre koostuu viidestä viehättävästä kalastajakylästä, jotka kaikki sijaitsevat Välimeren yläpuolella. Kirkkaanvärisistä rakennuksistaan ​​kuuluisa, et koskaan halua jättää tätä luonnonkauniista ihmettä.

Menorca, Espanja

Rantalomat

Tässä Baleaarien paratiisissa on vuoden pituinen auringonpaiste ja idylliset rannat, jotka sopivat täydellisesti kaikille auringonhakijoille. Menorca on hillitympi kuin viereiset Mallorca ja Ibiza, ja se on paras paikka nauttia espanjalaisesta ylellisyydestä. Vain kahden ja puolen tunnin päässä Isosta-Britanniasta sijaitseva hiekkarantakohde on ihanteellinen viikonloppu paratiisissa.

Reynisfjara, Islanti

Ranta taukoja

Vaikka Islanti ei ehkä ole ensimmäinen paikka, jonka ajattelet rantalomalle, saaren karun rannikon kauneutta ei voi kiistää. Et ui kristallinkirkkaissa vesissä: hiekka täällä on pimeää kuin yö. Musta hiekka, jossa on basalttipylväitä, tarjoaa ainutlaatuisen rantaloman.

Brac, Kroatia

Ranta taukoja

Tämä saari, jossa asuu yksi Kroatian kuuluisimmista rannoista, Zlatni Rat, ansaitsee kaikki saamansa tunnustukset. Et näe julkkiksia ja superjahteja ankkuroituna tälle Adrianmeren saarelle, joten voit kokea aitoa Välimeren saarielämää. Niille, jotka etsivät enemmän seikkailua, saari on lähellä Splitiä. Sinun ei tarvitse valita kaupunki- ja rantaloman välillä, täällä voit pitää molemmat.

Algarve, Portugali

Ranta taukoja

Algarve on yksi Portugalin perheystävällisimmistä kohteista, ja se on myös yksi vilkkaimmista lomakohteista. Suuret väkijoukot luovat eloisan tunnelman, ja baarit ja ravintolat kuhisevat pikkutunneille asti. Voit vuokrata aurinkotuoleja, joten voit rentoutua rannalla koko päivän ja nauttia viehättävästä ympäristöstä.

Kefalonia, Kreikka

Ranta taukoja

Vaikka Kefalonia on yksi Kreikan vähemmän tutkituista saarista, se on varmasti yhtä vaikuttava. Tämä paratiisi tarjoaa kristallinkirkasta vettä, hiekkarantoja ja ympärivuotisia lämpimiä vesiä. Lisäksi turistit eivät valtaa sitä vähemmän, mikä mahdollistaa autenttisemman pakopaikan.

Isle of Harris, Skotlanti

Ranta taukoja

Jos haluat viettää rantaloman lähempänä kotia, kokeile Skotlannin läntisiä saaria. Yli 800 saarta sijaitsee Skotlannin karun rannikon ulottuvilla, mutta rantojen suhteen Harris-saari saattaa olla paras. Saaren puro tekee vedestä yllättävän lämpimiä, mikä tekee siitä suositun paikallisten surffaajien keskuudessa.

Patara, Turkki

Ranta taukoja

Turkin pisin ranta on myös kaunein. Tämä leveä valkoista hiekkaa oleva hyllynauha kohtaa lämpimän matalikon, mikä tekee siitä ihanteellisen perheen lomalle. Tämä rinteessä sijaitseva unelias merenrantakaupunki tarjoaa ihanat näkymät kohti Pataran hiekkakaarta ja sen takana olevaa merta. Kylän keskusta harvaine ravintoloineen ja baareineen on vain lyhyen kävelymatkan päässä.


Kuten tämä? Tutustu 8 edulliseen lomaan varaamaan nyt