8 edullisinta loma- ja matkakohdetta, jotka kannattaa varata nyt

Kreikka

edullinen loma

Kreikan talouden kasvu näyttää lupaavalta, joten maa on erittäin tervetullut käteismatkailijoille. Siellä on runsaasti historiallisia kohteita ja nähtävyyksiä, jotka eivät maksa penniäkään. Suuntaa kuuluisaan Parthenoniin ennen kuin nautit terveellisestä ja edullisesta ruoasta.

Vietnam

edullinen loma

Matka Vietnamiin tarjoaa länsimaisille vierailijoille uskomatonta vastinetta rahalle. Loma täällä tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat ja kiehtovat näkymät. Myös ruoka on hämmästyttävää, ja sen hinta on noin 5 puntaa ravintolaruokaa kohden. Astu katukauppiaalle ja löydät helposti halvemman ja luultavasti maukkaamman illallisen. Hotellit ovat kohtuullisia, ja luksuskiinteistöt maksavat keskimäärin noin 60 puntaa per yö. Mukaville lentomatkoille halvin vaihtoehto on hankkia epäsuora lento Bangkokiin.

Thaimaa

edullinen loma

Jos löydät tarpeeksi halvat lennot, loma Thaimaahan maksaa sinulle pikkurahaa. Koe trooppisia rantoja, reheviä metsiä ja jumalallista ruokaa. Sekä historiallisia maamerkkejä, uskomattomia villieläimiä ja upeaa sukellusta. Noin 4 puntaa yöltä saat Insta-ystävällisen yksityisen rantamajan.

Bolivia

edullinen loma

Bolivialla näyttää olevan väärinymmärretty maine. Mutta yhtenä Etelä-Amerikan halvimmista maista se on ehdottomasti matkan arvoinen. To-do-listan kärjessä on epäilemättä hämmästyttävä Salar de Uyunin suolatasanko. Kahden tai kolmen päivän kiertue maksaa yleensä alle 100 puntaa.

Meksiko

edullinen loma

Nyt on hyvä aika vierailla Meksikossa, sillä nykyinen valuuttakurssi heilahtelee voimakkaasti meidän eduksemme. Suuntaa kaupunkeihin, kuten Mazatlaniin Mexico Cityssä, joissa on runsaasti tyylikkäitä hotelleja. Sitten tarvitset vain tarpeeksi rahaa rannalla oleskeluun, margarita toisessa ja taco toisessa.

Portugali

edullinen loma

Kaupungit kuten Lissabon tarjoavat vanhan maailman tunnelmaa kengännauhalla. Siellä on runsaasti ilmaisia ​​nähtävyyksiä, ja keittiö tarjoaa korkealaatuista alhaisin hinnoin. Lisäksi Portugalin monet pensãot tarjoavat kukkaroystävällistä majoitusta. Nämä ovat perheomisteisia majataloja, jotka tarjoavat autenttisemman oleskelun kuin tyypillinen hotellisi.

Etelä-Afrikka

edullinen loma

Etelä-Afrikassa on luksushotelleja, jotka eivät tyhjennä budjettia kokonaan. Varsinkin ruuhka-ajan ulkopuolella – touko-syyskuussa. On selvää, että parasta tässä matkassa on safari. Hämmästyttävää kyllä, hotellit ja safarimajat ovat erityisen edullisia sesongin ulkopuolella. Tai tee se tee-se-itse varaamalla oma telttasi pelialueelta alkaen noin 120 puntaa yöltä.

Kypros

edullinen loma

Afroditen syntymäpaikka ja kolmen mantereen rajaama Kypros on inspiroinut matkailijoita satojen vuosien ajan. Hohtelevia rantoja, taivaansinisiä meriä ja mezéä ja jäähdytettyä viiniä raskaat pöydät. Se tulee aina miellyttämään yleisöä. Sen lisäksi, että Kypros on erittäin edullinen, sitä on siunattu leutoisella ilmastolla. Siellä on myös karu maisema, joka on täynnä viinitarhoja, kyliä ja luostareita. Mitä muuta voisit toivoa?


Kuten tämä? Katso 7 parasta kohdetta yksin matkustamiseen