7 Lontoon tyylikkäimmistä Airbnb:istä varattavissa nyt kesäksi

Kuka sanoo, että sinun täytyy lähteä pääkaupungista päästäksesi pakoon? St Pancrasista Mayfairiin ja kaikkialle siltä väliltä, ​​Absolutely esittelee Lontoon tyylikkäimmät Airbnb:t kesälomallesi


Sanat Annabel Fuller

Valikoimamme Lontoon tyylikkäimmistä Airbnb:istä

Haluatko paeta Lontoon hälinästä, mutta sinulla ei ole aikaa? Pysy ja tutustu pääkaupunkiin Lontoon parhaiden Airbnb-majoitusten oppaamme avulla kesäksi.

London Bridge Studio

Staycation Lontoossa

Tämä aivan London Bridgen vieressä sijaitseva kodikas koti on ihanteellinen yksin matkustavalle tai minimalistiselle pariskunnalle. Huoneistoon pääsee helposti ja rakennuksessa on 24h-vastaanotto ja vartiointi lisäämään turvallisuutta. Suuri keittiö on täysin varustettu kotiruokailua varten, ja siellä on myös työpöytä työskentelytilaa liikematkustajille. Bonus kaupungissa työskenteleville: asunto on lyhyen kävelymatkan päässä London Bridgen yli tai muutaman metropysäkin päässä Lontoon finanssialueelta, Citystä.

airbnb.com

Mayfairin kattohuoneisto

Staycation Lontoossa

Yöpyminen Lontoon arvostetuimmalla alueella, jossa on kaupungin parhaat kaupat, ravintolat ja jäsenklubit. Muutama pääkaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on kävelyetäisyydellä: Buckinghamin palatsi, Hyde Park, Green Park, Oxford Circus, Piccadilly Circus, Big Ben, London Eye, Selfridges ja Harrods.

airbnb.co.uk

Juhlavene

Staycation Lontoossa

Tervetuloa juhlaveneeseen. Ole kuin olisit Välimerellä poistumatta vyöhykkeeltä 2 tällä Canary Wharfiin ankkuroituna olevalla luksusjahdilla. Tämä ylellinen Airbnb sijaitsee helpon matkan päässä O2:sta ja tarjoaa kaupunkiloman vaihtelevalla tavalla. Varustettu viidellä makuuhuoneella ja kylpyhuoneella, aurinkoparvekkeilla, suurilla kattoterassilla, oleskelutilassa, johon mahtuu jopa 15 henkeä ylellisiin juhliin ja matkustamohenkilöstölle, et koskaan halua palata todellisuuteen.

airbnb.co.uk

St Pancrasin kellotorni

Staycation Lontoossa

Oletko koskaan miettinyt, mitä St Pancrasin kellotornin sisällä on piilotettu? No, nyt sinä ja kolme ystävää saatte tietää. Tutustu tähän naurettavan viileään tyynyyn ja hulluun piilotettuun sisäänkäyntiin. Ylellinen parvi innostaa niin junaharrastajia kuin historioitsijoitakin, sillä alkuperäinen 10 metriä korkea kellotornihuone istuu heti kellokammion alla. Parvella istuu tyylikäs flyygeli, ja vaikka et ehkä osaa soittaa, me kaikki voimme arvostaa sen esteettistä arvoa.

airbnb.co.uk

Shoreditch Treehouse

Staycation Lontoossa

Kaikille, jotka etsivät todella ainutlaatuista oleskelua, tämä puinen parvi on oikea paikka. Mittatilaustyönä koristeltu puumaja on kuin kotonaan Shoreditchissä boheemilla, teollisella tyylillä, jonka jokainen hipsteri hyväksyisi. Lisäksi loungessa on hauskoja ja omituisia lisäyksiä, kuten puinen keinu, piano ja ylisuuri elokuvaruutu, jossa on huippuluokan projektori ja kaiuttimet.

airbnb.co.uk

kanavaristeily

Staycation Lontoossa

Haluatko lähteä avomerelle intiimiin suhteisiin? Velvet Canal Boat on romanttinen pakopaikka, jota olet etsinyt. Keskeisellä paikalla sijaitseva kapeavene ei ole pysyvästi ankkuroituna, joten se voidaan pyynnöstä siirtää suosittuihin kohteisiin, kuten Portobelloon, Westbourne Groveen, Little Veniceen ja Paddingtoniin. Oleskelutilassa on oleskelutila, ruokailutila ja suuri kylpyamme, jossa voit siemailla samppanjaa ja katsella auringonlaskua.

airbnb.co.uk

Central Duplex

Staycation Lontoossa

Tämä pastelli duplex on ihanteellinen majoituspaikka tyttöjen matkalle. Lakatut laventeliseinät eivät ole ainoa Instagrammable-ominaisuus, tässä kauniissa kattohuoneistossa on kolme makuuhuonetta, kattoterassi ja kaksi kylpyhuonetta, jotka kaikki on sisustettu moitteettomasti. Tämä Clerkenwellissa sijaitseva viikonloppumatka tarjoaa sinulle helpon pääsyn Länsi-Lontoon West Endin ja Itä-Lontoon Columbia Road Flower Marketin parhaisiin paikkoihin.

airbnb.com