6 upeaa uutta eurooppalaista hotellia tänä syksynä

Kun matkustaminen on palannut korteille lukituksen jälkeen, tänä syksynä avautuu paljon uskomattomia uusia eurooppalaisia ​​hotelleja. Wellness-pakomatkasta italialaiseen palatsiin, tässä on kuusi kuumaa pistettä, jotka löydät tutkasi…


Tekijä: Abbie Schofield

6 uskomatonta uuden hotellin avajaisia

Hotelli Fariones, Lanzarote

Paras: rannoille ja baareille

Hotel Fariones New European Hotels syyskuu 2020Lanzaroten kaakkoisrannikolla on Puerto del Carmen, rannikkokaupunki, jossa on upea palmujen reunustama ranta ja vilkasta yöelämää. Se on täydellinen koti Hotel Farionesille, kiiltävälle, hiljattain kunnostetulle lomakeskukselle, jossa yhdistyy tyylikäs ja moderni muotoilu rentoon tunnelmaan. Siellä on merinäköala infinity-allas, suora pääsy idylliseen hiekkalahteen ja loistavia ravintoloita, joissa tarjoillaan tuoreita paikallisia mereneläviä. Se ei kuitenkaan ole vain löhöilyä, sillä Hotel Farionesissa on neljä baaria, mukaan lukien kattoterassi, josta on panoraamanäkymät ja rantabaari, sekä La Cueva de Doña, tyylikäs klubi, joka sijaitsee kalliosta kaiverretussa luolassa rannalla. Mene kaveriporukalle ja odota torkkuvasi aurinkotuolissa koko päivän ja tanssivan koko yön.

pyhotelsandresorts.com/en/fariones-hotel

Birch, Iso-Britannia

Paras: maaseutumatka

Birch New European Hotels syyskuu 2020Koivu on leimattu ”lifestyle-konseptiksi”. Yksinkertaisesti sanottuna se näyttää hotellilta, mutta tuntuu festivaalilta. Tai ehkä hyvinvointiretriitti. Siellä on kaikki mitä tarvitset kunnolliseen maaseutupakoon, mutta se on Cheshuntissa, vain 30 minuutin päässä kaupungista. Suojellussa Yrjöjen aikaisessa kartanossa 55 hehtaarin vehreällä maalla sijaitsevassa talossa on paikan päällä oleva maatila, kaksi ravintolaa, työtila, kuntokeskus, musiikki- ja taidehuoneita, keramiikkapaja ja jopa keväällä avattava uimaranta. paljon aktiviteetteja miellyttääkseen kaikkia, vaikka joudut maksamaan ylimääräisestä useimmista. Se on rauhallisen keidas, jossa voit syödä hyvin, rentoutua syvästi ja jopa työskennellä, jos haluat, mutta kuka tekee, kun on niin hauskaa?

birchcommunity.com

Maslina Resort, Kroatia

Paras: ekomatkailu

Maslina New European Hotels syyskuu 2020Oliivitarhojen ja pengerrettyjen viinitarhojen ympäröimä Maslina ulottuu kahden hehtaarin mäntymetsän yli, josta on näkymät Adrianmerelle. Hvarin saarella sijaitseva upea lomakeskus on ekologisen ja kestävän matkailun Green Pearlsin jäsen, ja luonto on myös hotellin suunnittelun ytimessä. Paikallisista materiaaleista valmistetuista huonekalusteista Maslinan omassa puutarhassa kasvatettuihin ravintolatuotteisiin hotelli tarjoaa joukon hyvinvointi-, seikkailu- ja kulinaarisia elämyksiä, jotka ovat sekä ylellisiä että tietoisia. Tutustutpa sitten kylpylään tai loungeen infinity-altaan vieressä, rentoutuminen on pakollista.

maslinaresort.com

Paragon 700, Italia

Paras: ryhmäloma

Paragon New European Hotels syyskuu 2020Entinen Puglian palatsi, Paragon 700, on kunnostettu täydelliseksi. Punatiilisen rakennuksen sisällä on upeat katedraalikatot, perinteiset takat ja jopa kylpylä, jossa on maahan kaivettu luonnollinen poreallas. Se on intiimi, sillä siinä on vain 11 huonetta (ihanteellinen ryhmälomalle), ja siellä on vehreä puutarha, sitrushedelmätarha ja uima-allas, jossa voit vilvoitella, ja hotellin ravintolassa tarjoillaan hienoja gourmet-ruokia vuosisatoja vanhassa holvikivikammiossa. Tämä viiden minuutin kävelymatkan päässä Ostunin pääaukiolta sijaitseva boutique-hotelli on loistava tukikohta Italian kauniiseen White Cityyn ja alueen upeisiin rantoihin tutustumiseen – vierailla on etuoikeus käyttää Paragon 700:n sisarrantaklubin P-Beach lepotuoleja.

paragon700.com

Mitre, Iso-Britannia

Paras: ruokailijamajoitus

The Mitre New European Hotels syyskuu 2020Mitre Hampton Court on luokan II suojeltu kiinteistö, joka on peräisin vuodelta 1665, jolloin sitä käytettiin kuningas Henrik VIII:n vieraiden lisämajoituspaikkana Hampton Courtin palatsissa. Se avataan tässä kuussa hotellina, jossa on 36 makuuhuonetta, kaksi ravintolaa, appelsiinitalo ja joenvarsiterassi. The Mitre tarjoaa upeat näkymät Thames-joelle, ja se tarjoaa upean oleskelun erityisesti ruokailijoille. Ronnie Kimbugwe, jonka taustalla on yli kuusi vuotta Claridge’sissa, on nimitetty kulinaariseksi ja operatiiviseksi johtajaksi, ja hän tulee palvelemaan hänen näkemyksiään modernista brittiläisestä mukavuudesta. Hotellin sisätiloissa yhdistyvät omituinen brittiläinen herkkyys eleganttiin ylellisyyteen.

mitrehamptoncourt.com

Ilan talo, Ranska

Paras: hyvinvointiretriitti

Maison Ila New European Hotels syyskuu 2020Ihonhoito- ja kylpyläbrändi ila ovat tämän viehättävän huvilan takana Languedocissa, Etelä-Ranskassa. Seitsemän terveydelle ja parantamiselle omistettua makuuhuonetta, joissa on jooga-, äänihoito- ja hoitohuoneita sekä yhteinen ruokailutila, joita kaikkia ympäröivät viehättävät kukkivat puutarhat ja luonnonaltaat, joissa asiakkaat voivat uida. Ruoka on Maison ila -kokemuksen keskeinen osa, ei yllättävää. ottaen huomioon, että se sijaitsee alueella, joka on kuuluisa viinitarhoistaan ​​ja tuotteistaan. Tarjolla on maukasta, mutta ravitsevaa, enimmäkseen kasvisruokaa, ja ajoittain paastoamiseen kannustetaan (vaikka muutama lasillinen viiniä on täysin hyväksyttävää).

maisonila.com


Kuten tämä? Katso lisää matkailun inspiraatiota täältä