5 ainutlaatuista matkakokemusta lisättäväksi bucket-listallesi

Syvän avaruusseikkailusta syvän siniseen, olemme koonneet fantastisen ainutlaatuisia matkakokemuksia seuraavalla matkallasi


Sanat Annabel Fuller

Olet siis hypännyt lentokoneesta ja pudonnut sillalta, mitä seuraavaksi? Niille, jotka haluavat kokeilla jotain täysin ainutlaatuista seuraavalla lomallaan, olemme löytäneet viisi upeaa uutta matkakokemusta lisättäväksi bucket-listaan.

UberCHOPPER

ainutlaatuinen matka

Koska nähtävää on niin paljon, ei ole ihme, että Dubai on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Ei ole parempaa tapaa rakastua kaupunkiin kuin taivaalta, ja nyt kyytiyhtiön Uberin ansiosta lentomatkat ovat saatavilla napin painalluksella. Helikopteriretkiä voi varata 12, 15 ja 25 minuutin pituisiksi ajoiksi.

uber.com

Vieraile Etelämantereella

ainutlaatuinen matka

Matkusta siellä, missä harvat ovat olleet ennen, ja saavuta seitsemännen, koskemattomimman maanosan, Etelämanner. Lupaamme, että tunnet olosi varhaisen päivän tutkimusmatkailijaksi tällä matkalla Drake Passagen poikki. Saavuttuasi voit ihailla villieläimiä: katsoa pingviinien liukuvan alla olevaan jäätikköveteen ja havainnoida valaita, leopardihylkeitä ja lumisia leikkausvesiä. Muista pakata lämpimät vaatteet, kuulemme, että kauppoja on vähän ja kaukana jäisellä mantereella.

theantarcticaspecialists.com

Vaellukselle Milford Sound

ainutlaatuinen matka

Aktiiviselle seikkailijalle Uusi-Seelanti on kultaa. Ulkoilun kruununjalokivi on Milfordin vaellusreitti. 53 kilometriä, neljä päivää kestävä polku kulkee maan kauneimpien maisemien läpi. Odota näkeväsi Uuden-Seelannin korkeimman vesiputouksen, Sutherland Fallsin, joka pudottaa massiivisen 580 metrin korkeuteen, sekä upeat panoraamanäkymät muinaisten jäätiköiden kaiverrettujen laaksojen vuoristosolien huipulla. Mitä tulee villieläimiin, kuulet kansallisen kiivilintujen sirkutuksen, kun vaeltelet metsän läpi.

milford-sound.co.nz

Virgin Galactic

Ainutlaatuista matkaa

Taivas on rajana joillekin pelottaville matkailijoille. Onneksi Richard Bransonin Virgin-ryhmä on rakentanut uuden sukupolven avaruusajoneuvoja avatakseen tilaa kaikille. Avaruusalus teki neitsytmatkansa suborbitaaliseen avaruuteen viime joulukuussa. Turvallisuustestauksia tehdään edelleen, mutta aloittelevalle astronautille ennustetaan, että varaukset räjähdysmäelle on saatavilla pian.

virgingalactic.com

Tutustu Great Barrier Reefiin

Ainutlaatuinen matka

Jos avaruuden tutkiminen ei kiinnosta sinua, ehkä mieluummin tutkit syvänsinistä yksityistä sukellusvenettä kahdelle. Ihmettele maailman suurimman riutan kauneutta ilman, että sinun tarvitsee kastua. Tämä pieni sukellusvene ei ehkä ole ylellisin, mutta sen pieni koko mahdollistaa sen uida kalojen välillä, jolloin pääset lähelle ja henkilökohtaisesti meren elämään.

gbrsubs.com.au