10 parhaiden uusien hotellien avajaisissa vuonna 2019

Emerald Palace Kempinski Dubai

parhaat uudet hotellit

Emerald Palace Kempinski Palm Jumeirah on saanut inspiraationsa 1700-luvun Manner-Euroopan kuninkaallisesta ja suuresta suunnittelusta, ja se tarjoaa palatsimaista ylellisyyttä nykyaikaisella otteella. Emerald Palace koostuu 389 huoneesta, huvilasta ja sviitistä, ja se tarjoaa Palm Jumeirahin suurimman sisäänpääsyhuonekategorian. Siellä on 500 metrin yksityinen ranta, laguuniallas, Cinq Mondes -spa-tilat ja kahdeksan eksklusiivista kulinaarista kokemusta, mukaan lukien Michelin-kokin Alain Ducassen Mix Restaurant.

Huonehinnat: £398 per huone per yö vain huone.
kempinski.com/dubai

Can Marques Palace, Mallorca

parhaat uudet hotellit

Tämä upea boutique-hotelli Palman vanhassakaupungissa, Palacio Can Marquesissa, asuu yhdessä kaupungin historiallisimmista kiinteistöistä, jotka ovat peräisin vuodelta 1760. Ranskalainen sisustussuunnittelija Aline Matsika on palauttanut olemassa olevia arkkitehtonisia yksityiskohtia, kuten maurilaisia ​​laattoja ja Binissalemin kiveä inspiraation saamiseksi. 13 yksilöllisesti suunniteltua sviittiä omaksuvat vanhan Palacio-rakennuksen pohjaratkaisun koristeellisilla huonekaluilla, nykytaiteella ja mittatilaustyönä tehdyllä Muranon valaistuksella, jotka kaikki luovat tyylikkään mutta mukavan tunnelman. Palacio Can Marques on omistajan ja visionääri Kim Schindelhauerin johtama intohimoprojekti, joka on nyt avannut palatsin ovet vieraille ensimmäistä kertaa 250 vuoteen.

Avataan tammikuussa 2019. Huonehinnat alkavat £337 per yö pelkän huoneen perusteella sesonkiajan ulkopuolella.
palaciocanmarques.com

LUX* Pohjois-Malen atolli, Malediivit

parhaat uudet hotellit

LUX* North Male Atollilla nykyaikaiset kalkitut kattohuoneistot ja huvilat on varustettu kattoterassilla. LUX* tarjoaa vieraille mahdollisuuden isännöidä illallisjuhlia, perustaa yksityisen elokuvateatterin, oppia astrologiasta tai opetella ottamaan kuvia yötaivaasta oman kattohuoneistonsa rauhassa. Singaporelaisen suunnitteluryhmän Miajan elegantisti suunnittelema nykyaikainen estetiikka herättää Miamin art deco -tunnelman. LUX* North Malen atolli tarjoaa myös lukuisia ravintoloita ja baareja sekä aktiviteetteja kaikenikäisille, ja se täydentyy LUX* Me Span kanssa.

Avataan helmikuussa 2019. Huviloiden hinnat alkavat 1 940 punnasta per yö pariskunnalle all-inclusive-periaatteella, sisältäen kuljetuksen.
luxresorts.com

Apurva Kempinski Bali

parhaat uudet hotellit

475 huoneen Apurva Kempinski Bali esittelee itsensä majesteettisena ulkoilmateatterina. Etelä-Balin dramaattisten kallioiden ja puhtaiden rantojen keskellä sijaitseva lomakeskus keskittyy näyttävän, sensaatiomaisen, kuratoidun ja seesteisen teeman ympärille keskittyen usean alustan kokemuksiin, jotta Apurva Kempinski Balista tulisi ”löytöpaikka”. Balin perintö ja käsityötaito heijastuu hotellin suunnitteluun ja palveluihin, joihin kuuluu merelle päin oleva kylpylä- ja kuntokeskus, 60-metrinen uima-allas, hääkappelit rannalla ja seitsemän ruokailupaikkaa.

Avajaiset helmikuussa 2019.
kempinski.com/bali

Ensimmäinen Roma Dolce, Rooma

parhaat uudet hotellit

Ensimmäinen Roma Dolce sijaitsee Via del Corsolla, joka on yksi Rooman ikonisimmista kaduista. 23 hienostuneen vierassviitin ja huoneen yhteydessä on innovatiivinen konditoriatyylinen ravintola. Tämä boutique-hotelli on yksi viimeisimmistä The Pavillions Hotels -kokoelmasta. Se sijaitsee klassisessa 1800-luvun rakennuksessa, jonka on suunnitellut italialainen arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija Giuseppe Valadier, joka tunnetaan monien upeiden kohteiden luomisesta ympäri kaupunkia. Hotelli tarjoaa myös asiantuntijapalveluita, mukaan lukien henkilökohtaisen ostokonsultin, joka auttaa ostoksissa huippumuotitaloista pieniin erikoisliikkeisiin, joista Via del Corso on kuuluisa.

Avajaiset helmikuussa 2019.
thefirsthotel.com

Sofitel Rome Villa Borghese

parhaat uudet hotellit

Viiden tähden boutique-hotelli Sofitel Rome Villa Borghese avataan uudelleen 4.3.2019. Jean Philippe Nuelin laaja remontti korostaa La Dolce Vita -perinnön ja modernismin, klassismin ja muotoilun, ranskalaisen Art De Vivren, fuusiota. Hotelli sijaitsee historiallisessa 1890-luvulla rakennetussa palatsissa, rauhallisella mutta erinomaisella keskeisellä paikalla, josta on näkymät Villa Borghesen puutarhaan, vain muutaman askeleen päässä Trevin suihkulähteestä ja Espanjalaisista portaista. Hotellissa on 78 huonetta ja sviittiä sekä kattoravintola ja lounge, josta on panoraamanäkymät kaupunkiin.

Avajaiset maaliskuussa 2019.
sofitel.accorhotels.com

Hard Rock Hotel Maldives ja Saii Lagoon Maldives

parhaat uudet hotellit

Molemmat hotellit avautuvat osana Malediivien ensimmäistä integroitua lomakeskuskonseptia, jossa on luksushuvisatama, putiikkeja, erilaisia ​​ruokailumahdollisuuksia, pursiseura ja Junior Beach Club – molemmissa hotelleissa yöpyvien asiakkaiden käytettävissä tai lyhyen pikavenematkan. matkustajien kauttakulkua Mahen kautta.

Hard Rock Hotel Maldives on saanut inspiraationsa paikallisesta malediivilaisesta kulttuurista, ja se yhdistää nykyaikaisia ​​design-elementtejä trooppiseen arkkitehtuuriin kaikkialla kiinteistössä sekä alueellisesti inspiroimia, aitoja musiikkimuistoesineitä, jotka on täydennetty brändin mukavuuksilla. Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton sisältää lähes 200 huonetta, ranta- ja vedenpinnan huviloita sekä erilaisia ​​ruokailumahdollisuuksia ja aktiviteetteja koko perheelle.

Hardrock Hotel Maldives avataan maaliskuussa 2019 ja Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton avataan huhtikuussa 2019.
hardrockhotels.com/maldives

AMARA, Limassol, Kypros

parhaat uudet hotellit

Kyproksen luksushotellikonsernin uusin kehityskohde, Stademos Hotels Plc, AMARA, tulee sijoittumaan Limassolin rannikkokaupunkiin. Jokaisesta 207 huoneesta ja sviitistä on kattavat näkymät Välimerelle kiinteistön edullisen ranta-aseman ansiosta. Yhteensä viisi erinomaista ravintolaa varmistavat AMARAn aseman gourmet- ja foodie hot-spotina. Paikan päällä on myös kylpylä, täysin varustettu kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas, suolaisen veden ulkouima-allas ja infinity-allas, joka näyttää suoraan merelle.

Avajaiset keväällä 2019.
amarahotel.com

Four Seasons Astir Palace Hotel Ateena

parhaat uudet hotellit

Four Seasons Hotels and Resorts avaa ensimmäisen hotellinsa Kreikassa myöhemmin tänä vuonna, kun Four Seasons Astir Palace Hotel Athens avataan. Hotelli sijaitsee Astirin niemimaan päässä Ateenan Rivieralla luonnonkauniiden puutarhojen ja valikoiman vähittäiskauppa- ja ruokailupaikkoja vieressä. Hotelli on lumoava merenrantapakopaikka vain lyhyen ajomatkan päässä Ateenan historiallisesta keskustasta. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoa merenrantaylellisyyttä ja helpon pääsyn muinaisiin kohteisiin; rakentaa sen perintöä arvostettuna kreikkalaisena ikonina ja luoda uutta hotellikokemusta uudelle aikakaudelle.

Avajaiset keväällä 2019.
fourseasons.com/athens

Four Seasons Resort and Residences Napa Valley

parhaat uudet hotellit

Tämä upouusi Four Seasons -lomakeskus avataan Kalifornian johtavalla viinialueella myöhemmin tänä vuonna. Resort and Residences luo turvasataman, jossa on huoneissa olevat takat ja omat terassit sekä lukuisia salaisia ​​paikkoja lomakeskuksen alueella. Muita ainutlaatuisia lomakohteen ominaisuuksia ovat paikan päällä olevat luomuviinitarhat ja -viinitila, paikallisia makuja esittelevä kohderavintola, maailmanluokan kylpylä, polkupyörävuokraamo ja kadunvarsimaistajahuone.

Avajaiset vuoden 2019 puolivälissä.
fourseasons.com/napavalley