10 parasta hyvinvointiretriittiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta elämäsi seesteisyys näillä hyvinvointiretriiteillä


Tekijä: Philippa Thomas

Tarvitsetko tauon ja terveyteen? Kuntoiluviikonlopusta Jurassic Coastilla ylelliseen luonnon inspiroimaan lomaan Cotswoldsissa, tässä on 10 Ison-Britannian parasta wellness-retriittiä.

10 parasta hyvinvointiretriittiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Kaupungin tuomioistuin, Kent

Hemmottele itseäsi luksusviikonloppuna Stede Courtin yksityisellä retriitillä. Tämä julkkiskouluttajan Kathryn Freelandin johtama ja kauniilla II-luokan kartanolla sijaitseva majoitus luo räätälöityjä hyvinvointiretriittejä sinulle ja ryhmällesi. Tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja, kuten meditaatiota, joogaa ja HIIT-harjoituksia. Stede Courtin 7 eristäytynyt hehtaari tarjoaa vieraille myös uimalammen, ylellisen ulkosaunan ja juoksuradan. Iltaisin voit maistella herkullisia kotitekoisista ja paikallisista tuotteista valmistettuja aterioita.

stedecourtprivatefitnessretreat.co.uk

Homefield Grange, Northamptonshire

Northamptonshiren maaseudulla sijaitseva Homefield Grange on asuinalue, joka keskittyy vieraiden uusien alkujen käynnistämiseen. Paketit vaihtelevat Detoxista Mind-Body Restoreriin. Heidän terveyskeittiönsä auttaa asiakkaita tuntemaan olonsa kevyemmäksi ja kirkkaammaksi valitsemalla kasvipohjaisen ruokavalion tai detox-mehupaaston. Alkoholi, vehnä, maitotuotteet, liha ja sokeri ovat ehdottomasti pois ruokalistalta. Rentouttavaa aikaa varten hotellin kylpylässä on runsaasti hoitoja ja palveluita, kuten suolahöyrysauna ja Infinity-vesiallas.

homefieldgrangeretreat.co.uk

Smoothie Healthy Eating -hyvinvointiretriittiTilton House, East Sussex

Tilton House on hyvinvointipaikka vain 90 minuutin päässä Lontoosta, jos haluat paeta nopeasti pois kaupungista. Sen hehtaareja koskematonta maata ja näkymät South Downsin yli tekevät siitä täydellisen paikan ahdistua ja hengittää raikasta ilmaa. Talo on täynnä historiaa, ja siellä on monia merkittäviä menneitä vieraita, kuten Virginia Woolf ja Maynard Keynes. Tulevia tapahtumia ovat neljä päivää kestävä Go Wild for Your Health -jooga- ja melontaretriitti Victoria Cooperin kanssa sekä Restore and Rebalance -viikonloppu Marie Gecksin ja Lucy Keaveneyn kanssa.

tiltonhouse.co.uk

Heckfield Place, Hampshire

Heckfield Place -hotellissa saat virkistystä lukituksen jälkeen. Tämä luontoon perustuva wellness-retriitti Hampshiren maaseudun sydämessä on luonut Farm Fit -harjoitusohjelman pitääkseen vieraat onnellisina ja terveinä. Tarjolla on opastettuja lenkkejä kartanon 438 hehtaarin alueella, kävelylenkkejä luonnonkukkien niityillä, puiden kylpeminen muinaisessa metsässä ja pyöräily piilotettuja polkuja pitkin. Rohkeat vieraat voivat myös nauttia villistä uinnista alemmalla järvellä tai ulkona yin-joogatunneilla, joita johtavat The Little Bothy Span asiantuntijat. Tiettyinä lauantaisin asiakkaat voivat myös hemmotella itseään paikallisilla tuotteilla ja käsintehdyillä tuotteilla Heckfield’s Marketista.

heckfieldplace.com

Jooga hyvinvointiretriittiSanctuary by the Sea, Cardiff

Pakene arkea Sanctuary by the Sea -palvelun avulla. Tämä hyvinvointiviikonloppu on kirjaimellisesti erillään muusta maailmasta, sillä retriitti tapahtuu pienellä saarella Walesin rannikon edustalla. Flat Holm Island, jonne pääsee yksin veneellä, tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden palata takaisin luontoon. Valittavana on jaettu asunto tai leirintäalue, ja kaikki tarjottu ruoka ja juoma on joko vegaanista tai kasvissyöjä. Majoitus sisältää rentouttavia jooga-, Reiki-, vyöhyketerapia- ja mindfulness-tunteja.

cardiffharbour.com

Simply Healing, West Sussex

Vaikka pienessä painonnousussa ei ole luonnostaan ​​mitään vikaa, joillekin meistä se voi alkaa vaikuttaa hyvinvointiimme. Siellä Simply Healingin kaltainen retriitti on hyödyllinen. Heidän Inch & Weight Loss Juice Detox 5-päivän suunnitelmansa on suunniteltu auttamaan asiakkaita tarkistamaan ruokailutottumuksiaan, palauttamaan hallintaansa ja hallitsemaan painoaan. Se on helppo tapa palata raiteilleen ja alkaa tuntea olonsa jälleen omaksi.

simplehealingcentre.com

Jooga hyvinvointiretriittiDevonshire Retreat, Pohjois-Devon

Devonshire Retreat sijaitsee upean Exmoorin kansallispuiston ja maailmankuulun lounaisrannikon polun kynnyksellä, ja se on täydellinen paikka virkistäytymiseen. Sen terveys- ja hyvinvointiohjelma keskittyy mielen ja kehon hyvinvointiin sekä rentouttavia ja tietoisia aktiviteetteja, kuten joogaa, hierontaa ja meditaatiota. Kävelyt pitkin dramaattista Atlantin rannikkoa ja virkistävät kuntoilut auttavat asiakkaita saamaan kaiken irti oleskelustaan. Erikoisravitsemusterapeutin huolella laatima kasvipohjainen ruokalista sisältää maukasta ja ravitsevaa luomuruokaa.

devonshireretreat.com

Secret Warriors, Peak District

Secret Warriors on vain naisille tarkoitettu hyvinvointiretriitti, joka tarjoaa huolellisesti räätälöityjä työpajoja ja hyvinvointitunteja. Heidän henkilökohtaiset viikonloppumatkansa on suunniteltu auttamaan ammatillisia naisia ​​tuntemaan olonsa vahvemmiksi, onnellisemmiksi, terveemmiksi ja hallitsemaan elämäänsä paremmin. Jokainen retriitti sisältää rentouttavia hoitoja, herkullista kotiruokaa, hyvinvointitunteja ja mikä tärkeintä, vapaa-aikaa. 10 % voitosta käytetään Born Free Foundationin ja Sheffieldin lastensairaalan tukemiseen.

secretwarriors.co.uk

Peak Districtin hyvinvointiretriittiDorset Fitness Retreat, West Dorset

Kun haluat tehostaa kuntoa, käy Dorset Fitness Retreatissa. Tätä 5 päivän pakomatkaa Jurassic-rannikon sydämessä johtaa entinen sotilaspariskunta, joka on omistautunut auttamaan vieraita saamaan elämästä kaiken irti. Heidän ainutlaatuiseen aktiviteettivalikoimaansa kuuluvat nyrkkeily, melontalautailu ja villi uinti. Koko retriitin ajan talon kokki valmistaa ja tarjoilee rakkaudella kotitekoisia luomukasvis- ja vegaanisia aterioita. Kaikki ruoka hankitaan paikallisesti ja kasvatetaan 5 mailin säteellä tapahtumapaikasta.

dorsetfitnessretreat.com

Daylesford, Gloucestershire

Tämä kolmen päivän retriitti Cotswoldsissa on saanut inspiraationsa vuodenaikojen rytmeistä ja luonnon parantavista voimista. Se on luotu hoitamaan, ruokkimaan ja elvyttämään vieraita heidän siirtyessään syksyyn. Wellness Weekend sisältää sarjan parantavia hoitoja, rentouttavia ruoanlaittotunteja ja joogapajoja sekä runsaasti ravitsevaa luomuruokaa, jonka kotimainen ravitsemusterapeutti on valinnut huolellisesti. Daylesfordin ylellisten maatilamökkien rauhallinen seesteisyys tekee siitä täysin virkistävän oleskelun.

daylesford.com


Kuten tämä? Katso nämä uskomattomat UK-majoitusideat